Whiteboardvæg – En uundværlig hjælper

Når du først har fået øjnene op for, hvad en whiteboardvæg kan bruges til, så vil du aldrig af med den igen. Det er den klare konklusion efter at have brugt en af whiteboardvæggene, som whiteboardshoppen forhandler. Du kan få stor gavn af væggene hvad enten du sidder i en virksomhed, i skolen eller i hjemmet.

En vigtig læringsstil

Whiteboardvægge kan i skolen bruges på mange måder. Vigtigst af alt er det dog, at væggene er med til at inkludere børn og unge, som er visuelt orienterede i deres måde at lære bedst. I de senere år har flere og flere fået øjnene op for, at børn lærer forskelligt. De visuelt orienterede børn suger bedst til sig via synssansen. Netop her er et whiteboard et genialt læringsredskab. Der kan tegnes, skrives, bruges magneter og meget andet på væggene, som både kan hænges op og sættes på hjul.

Til business og forståelse

Du finder ofte whiteboards i møderum eller andre lokaler hos virksomheder. Her bruges de i stor grad til at skabe en bedre forståelse enten internt i firmaet eller hos potentielle kunder. Det kan nemlig være et afgørende redskab i din fremstilling af et tilbud eller andet, som du skal forklare. Det er jo naturligvis ikke kun hos børn og unge, at den visuelle orientering er gældende. Det er i høj grad også gældende for voksne mennesker, som kan have stor gavn af at se tingene blive fremstillet visuelt. Et whiteboard kan også være et glimrende redskab til at holde styr på interne målsætninger, og det kan give en stor tilfredsstillende for de ansatte selv at kunne skrive deres nyeste salg eller andet på en whiteboardvæg.

Et fast holdepunkt i hjemmet

Kniber det med at holde styr på aftaler og/eller opgaver i hjemmet? Så kunne en whiteboardvæg også være et glimrende valg. Her kan du altid få et overblik over dagens gøremål, mens kommunikationen i en travl hverdag kan sikres på en væg, som kan stå i køkken-alrummet eller hvor det nu passer bedst. Du kan selv designe din væg, så den passer ind i dit hjem uden at tage for meget plads. Chameleon Sharp er f.eks. et elegant whiteboard uden ramme og med hvid kant, som kan købes i otte forskellige størrelser. Du kan købe en helt klassisk firkantet model, men der er også mulighed for at få runde modeller mv. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan bruge en whiteboardvæg i hjemmet.