Udlejning af maskiner på Sjælland til private og erhverv

Når haven skal lægges om, der skal graves ud til en trampolin, et badebassin eller andet, så kan du spare dig selv for mange timers arbejde ved at leje maskiner til opgaven.

Måske er en minigraver lige dét, der skal til for at få et godt resultat? Det kan også være, at du skal have malet facaden, og her vil leje af en lift kunne hjælpe dig – eller den maler, du har hyret til jobbet – med at nå det øverste stykke af facaden. Der er mange muligheder med udlejning af maskiner til både private og erhverv.

Professionel udlejning af maskiner

En af de virksomheder, der har specialiseret sig i udlejning af maskiner i København og på Sjælland er EC Maskinudlejning. Her finder du små maskiner som minigravere og lifte, men du kan også leje en praktisk motorbør, så den overskydende jord nemt kan transporteres væk fra haven, indkørslen eller der, hvor der nu graves. Med udlejning af maskiner er du altid sikret en maskine, der er fuldt serviceret, tanket op og klar til brug.
Udover udlejning af maskiner tilbyder EC Maskinudlejning også professionel rådgivning, så du får den rette maskine til opgaven.

EC Maskinudlejning tilbyder udlejning af maskiner til private boligejere og sommerhusejere, der skal bruge maskiner til en større opgave. De tilbyder også deres udlejning af maskiner til erhvervsdrivende, der ønsker at benytte sig af professionelt materiel uden selv skulle at investere i det.

Sørg for at bruge maskinerne rigtigt

I forbindelse med udlejning af maskiner, leveres maskinen eller maskinerne på den adresse, hvor de skal bruges, men udlejer er ikke forpligtet til at sikre, at maskinerne bruges rigtigt. Det er altså din opgave at sikre, at maskinerne kun bruges til de opgaver, de er beregnet til, og at materiellet håndteres efter forskrifterne f.eks. i forhold til sikkerheden.
Rådfør dig med din valgte virksomhed, der tilbyder udlejning af maskiner, så du kender reglerne på området, før du selv går i gang.

Har du ikke selv den store erfaring med at bruge maskiner som f.eks. en minigraver, er det vigtigt, at du får hjælp af folk, der er fortrolige med betjening af maskinen. På den måde minimerer du risikoen for at gøre skade på dig selv, andre, din ejendom eller den lejede maskine.
Er der sket skade på de lejede maskiner i løbet af den tid, de har været i din varetægt, hæfter du for, at skaderne udbedres.