Træbænke og polyrattan bænke til salg hos Havehobby.dk

Træbænke, polyrattan bænke og hængekøjer. Alt dette og meget mere finder du hos Havehobby.dk. Deres flotte udvalg af haveartikler er sat sammen sådan, at du kan finde markedets bedste havemøbler til markedets bedste priser på www.havehobby.dk. Klik dig derfor ind på denne webshop, hvis du mangler bare det mindste til hobbyen eller til haven.

Mange vælger træbænke i massivt fyrretræ

Er en bænk, hvad der trækker i dig, så er er det oplagt at se på udvalget af træbænke. Dette brede udvalg indeholder nemlig med garanti en bænk eller to, der ville passe dig. Disse træbænke egner sig til have og til park, og er derfor det perfekte sted for et lille hvil fra dagens mange gerninger. Træbænke fra Havehobby.dk fås desuden i mange flotte designs og mange træsorter, så du har noget at vælge imellem. Find for eksempel en klassisk parkbænk med flotte ornamenterede ben i støbejern, eller find en lidt større havebænk i massivt fyrretræ med plads til 3 personer ad gangen. Et sæt med både træbænke og bord er også en del af kataloget, og det perfekt til de varme sommeraftener, når der virkelig skal skrues op for hyggen. Der er altså ingen undskyldning for ikke at gå på opdagelse på www.havehobby.dk, hvis du er på udkig efter en lækker træbænk til en god pris!

Polyrattan bænk, når vedligeholdelsen skal være minimal!

Er du ikke så vild med materialet træ, fås også en flot polyrattan bænk. En polyrattan bænk er, som navnet antyder det, fremstillet af materialet polyrattan. Netop dette materialer har vundet indpas i mange haver på grund af dets mange positive egenskaber. Materialet er nemlig utroligt holdbart og tager sjældent skade af både vind og vejr. Samtidig behøver det, i modsætning til træ, heller ikke megen vedligeholdelse, og det er derfor også utrolig nemt at rengøre. En polyrattan bænk er derfor et godt valg til dig, der ikke nødvendigvis er fan af træ, men til gengæld har lyst til en bænk uden for meget besværlig vedligeholdelse. Hos Havehobby.dk fås en polyrattan bænk i både sort, grå og brun polyrattan, samt med hynder i mange forskellige farver. Ligeledes finder du bænke i traditionelt design samt bænke med indbygget bord. Disse er naturligvis alle produceret med øje for kvalitet, sådan at din nye polyrattan bænk vil holde i mange år. Er det ligeledes småt med plads i haven, finder du også en model med indbygget hyndeboks. Du kan hermed nemt opbevare hynder, tæpper eller madrasser under sædet når bænken ikke er i brug.

 

Bestil dine nye træbænke eller polyrattan bænke direkte fra www.havehobby.dk og forvent varen leveret lynhurtigt for bare 49 kr.