Tøjgaver til sommerferien

Det kan godt være, at det snart er jul og at de fleste derfor ønsker sig varmt tøj. Men på et tidspunkt vender det og snart er der høj sol og sommerferie igen. Derfor kan du sagtens give sommertøj i julegave. Læs med i denne oversigt og få inspiration til skønne sommertøjsgaver.

Et par smarte loafers

Loafers er tilbage på mode igen og med god grund. Loafers er en slip-on-sko, som er lav og uden snørebånd. Det er en meget pæn og behagelig sko, som både egner sig til afslappet og smart tøj – derfor er det den perfekte sko til sommerferien. Der findes et væld af forskellige sko på markedet, f.eks. loafers fra Sebago, som er kendte for deres flotte loafers i høj kvalitet – en perfekt gave at give inden sommerferien starter.

Kortærmet skjorte

Sommeren er varm og for nogle kan det være en udfordring at se smart ud i sommertøjet – men sådan behøver det ikke at være. Der findes et væld af muligheder, hvis man gerne vil se lidt smart ud, selvom outfittet kun består af en enkelt over- og underdel. Det kunne f.eks. være med en kortærmet skjorte. Med en kortærmet skjorte kan man både holde sig nedkølet og samtidig få det samme stilede look som med en normal langærmet skjorte. Om det skal være ensfarvet eller med mønster, kommer helt an på modtagerens stil og ønsker.

Behagelige shorts

Sommeren er årstiden, hvor man med god samvittighed kan lade de lange bukser ligge derhjemme. De fleste mænd har ikke verdens største udvalg af shorts i garderoben og derfor er en gave med shorts et oplagt valg. Du kan blandt andet vælge imellem de klassiske demin- eller bermudashorts. Eller hvis du gerne vil give noget ekstra åndbart tøj, er shorts i hør altid en sikker vinder. Så bliver han klædt godt på til sommervarmen.