Tips til at gøre din terrasse klar til sommeren

Forårssolen begynder at blive lunere, og uret sættes til sommertid – det betyder altså, at sommeren så småt er på vej. Måske er du allerede begyndt at tage din terrasse i brug med et tæppe og en kop kaffe? Synes du dog, at den trænger til at blive kvikket lidt op og gjort sommer-klar, så læs med her og få de bedste tips til at skabe en hyggelig terrasse.

Invester i gode møbler

For at kunne bruge meget tid på terrassen, kræver det at have gode møbler at slænge sig i – både til stunder alene eller med gæster.

Når du skal vælge bord, skal du gå efter et med en solid udendørs bordplade – således det kan holde til alt slags brug og vejr.

Vælg et bord efter, hvad dit behov er. Er du mest til hyggelige cafe-borde eller til store borde, som mange gæster kan samles om?

Vil du gerne bruge terrassen til sol-slikning og afslapning, så er et lounge-sæt eller sol-senge perfekte til dette behov. Her skal du naturligvis også gå efter en udendørs bordplade, som kaffen eller sommer-cocktailen kan blive serveret på.

Skab hyggelig stemning

Der er intet som store planter til at skabe en lækker stemning på en terrasse. Gå efter planter, som har lang blomstringstid, så du er sikret at have blomster hele sommeren.

Belysning kan også være med til at toppe stemningen, samt forlænge de lune sommeraftener. Lanterne og lyskæder er med til at skabe ekstra hygge, og giver samtidigt et roligt lys.

Flet i al slags er også med til at skabe hyggelig stemning. Her især fletkurve eller fletmøbler, som både er simple og eksklusive.

Tag masser af bløde tekstiler med ud på terrassen, så den føles mere hyggelig. Det kan være plaider, puder eller tæpper på gulvet. Eventuelt kan de placeres i en kurv.