Stor funktionalitet i et Zalto glas

Denne skønhed koster ikke kun din arbejdstid, men også lidt penge. Zalto glas har en pris svarende til deres stilfulde design, særlige fremstillingsmetode samt holdbarhed og personlige touch. Zalto glasset fås i tyve forskellige variationer med den mest alsidige funktionalitet som Zalto endnu har produceret. Zalto er et familieforetagende ejet af brødrene Francis og Marc Zalto i Østrig. I kælderen af Zalto glasfirmaet har Zalto skabt en vidunderlig verden, hvilket gør Zalto unik. Hvis det lyder som noget for dig, så køb vinglas fra Zalto.

Zalto glas – Hvordan det hele startede

Siden 1998, da brødrene Zalto grundlagde Zalto firma , har Zalto glædet sig med at lave de flotteste krystalglas på jorden. Forud for dette var de to brødre Zalto tilfredse med deres livsværk og arbejder som selvstændige. Zalto glasmestre og Zalto glasslaboratorier i Wien Østrig. Zalto arbejder samtidig også som Zalto Zertifizierte Glasbaumeister , hvilket er et Zalto fagligt uddannet glasskollegium, hvilket viser at brødrene Zalto er eksperter i deres fag.

Unikke glas fra Zalto

En af de vigtige ting når du vælger krystalglassene fra Zalto er den måde hvorpå tilberedningen foregår. Zalto har fundet den perfekte balance mellem at fremstille det mest elegante glas, der er lavet af skønne materialer. For at sige det med andre ord, er glasmestrene dygtige til at opfylde dine ønsker ud fra deres talentfulde briller.

Zalto glas – Verdens bedste glas

Lige fra deres første dag har brødrene Zalto haft et håb om at fremstille den mest fuldendte krystalglas ser på jorden. Zalto er stolte af og ønsker at give glasbrugere utallige timers fornøjelse med Zalto glas. Zalto glas har en pris, der svarer til deres elegante skulpturelle design. Zalto serien består af tyve forskellige krystalglas, som alle er lavet på den samme måde. Alle disse produkter kan udvikles i et omfang og med særlige detaljer, som Zalto ønsker det. Zalto glas har gjort Zalto Zertifizierte Glasbaumeister til selvstændige virksomheder, hvilket er med til at sikre Zalto en unik produktionsmetode og velsmagende krystalglas. Uanset om du køber Zalto glas eller vinglas, er designet i stand til at gøre en forskel for enhver samling af ordentlige Zalto antikt .