Staldlamper til landbruget

Danske RN Solutions tilbyder belysning til landbruget. De laver LED-belysningsløsninger til både kvæg-, svine- og fjerkræstalde. Deres staldlamper sikrer bedre dyrevelfærd og forebygger dårlig reproduktion. LED-belysningsløsningerne fra RN Solutions er lavet til stalde og kan derfor tåle store mængder støv og vand samtidig med, at de kan højtryksrenses. Staldlamper og LED-belysningsmuligheder fra RN Solutions sikrer optimal belysning med blandt andet staldarmaturer og spandelamper. Installation af staldlamperne er let, armaturerne har således push-in klemmer, og den priseffektive Plug’N’Play løsning kan nemt monteres af landmanden selv eller af en el-installatør. LED-belysningsløsninger med staldlamper fra RN Solutions giver en markant besparelse på op til 50-80 procent på elregningen. Desuden er løsningen langtidsholdbar og har således 5-1o års garanti og 50.000-100.000 timers levetid. Alt udstyret er vandtæt og har special-coating mod ammoniak. Med køb af staldlamper hos RN Solutions gør du en god investering som vil give dig årlige besparelser og forbedre dine produktionsforhold.

 

Staldlamper til svine-, kvæg- og fjerkræstalde

RN-Solutions’ LED-belysningsløsninger forebygger dårlig reproduktion og forbedrer velfærd for dyr og mennesker ved at leve op til dyrlægers råd og førende internationale rådgiveres anbefalinger. Desuden bygger LED-systemerne på erfaring fra ind- og udland. Staldlamperne er lavet til staldmiljøer, hvorfor de tåler større mængder støv og vand og endda kan højtryksrenses. I fjerkræstalde skal lys kunne dæmpes og må ikke flimre. RN Solutions’ LED-belysningsløsninger fokuserer på netop dette ved at bruge RNS LED MODULAR dæmpbare armaturer, som er lavet til at fungere godt i fjerkræstalde, fordi lyset ikke flimrer ved dæmpning. RN Solutions tilbyder kundetilpassede løsninger, hvor det er nødvendigt.

 

Staldlamper fra RN Solutions – SOW-Light

SOW-Light er et specialudviklet koncept til løbe- og kontrolstalde fra RN Solutions. Med SOW-Light sikres bedre brunst og reproduktion med færre søer, der “står over”, to til fem procent højere faringsprocent og 0.3-1 ekstra gris per kuld. Tilbagebetalingstiden ligger på cirka tre måneder og det er en komplet løsning med LED-armatur, beslag, kabler og diverse tilbehør. Montagetiden er to minutter på soboks. Med SOW-Light og staldlamper fra RN Solutions sikres optimale produktions- og velfærdsforhold i svinestalden. Dermed forøges produktionen i stalden mens elregningen skæres markant ned. Løsningerne fra RN Solutions er desuden langtidsholdbare.