Smuk Micha strik fra det danske mærke

Micha er et stærkt dansk brand, som har over 85 års erfaring med at designe og sælge kvindetøj. Tøjmærket blev stiftet i 1932 i Herning. I de første år producerede Micha strik. Brandet har siden sin opstart oplevet hurtig udvikling. I dag sælger de både t-shirts, bukser, shorts, nederdele, kjoler, bluser og skjorter, og de laver naturligvis endnu strik. Tøj fra Micha er farverigt og følger tidens trends. De designer ofte nye kollektioner, som de således lancerer fire gange årligt. Kunderne kan dermed altid finde inspiration og være up-to-date med moderigtigt tøj. Hos Micha har de størrelser fra 36-48. Dette gør, at kunderne uanset kropstype kan klæde sig stilet på i lækkert og smukt tøj. Firmaet designer sit tøj i Danmark. De lægger altid fokus på kvaliteten af de færdige items. Kvaliteten spiller således en afgørende rolle for brandets styrke. Tøjet produceres med holdbarhed som et vigtigt fokuspunkt. Brandets designer rejser rundt i hele verden og søger efter inspiration til nye kollektioner med elegant og alsidigt tøj. På de rejser leder designeren også efter fantastiske materialer og print, som kan bruges i den kommende kollektion. Micha strik er altid blandt de vigtigste elementer i kollektionerne.

Micha strik er perfekt til vinter

Micha strik er lækkert om vinteren, når vejret bliver koldt. I de kolde måneder er der få ting, der er rarere end at tage en lækker striktrøje på. Strik fra Micha er både behageligt at have på, stilet og alsidigt. Det er lavet i styles, der kan gå sammen med mange outfits, hvorfor det kan bruges i mange hverdagssituationer. Selvom vintervejret ofte er koldt, kan der være enormt smukt i årets kolde måneder. Med en striktrøje eller strikket cardigan fra Micha kan du nyde vinterens flotte vejr og eventyrlandskaber. En striktrøje fra Micha er også perfekt til hyggen indendørs. Når sneen falder udenfor, er der nemlig intet, der slår at sidde i sin stue/på sit værelse pakket ind i strik med en kop varm kakao og en god bog.

Vær moderigtig i Micha strik

Micha strik er altid moderigtigt. Kollektionerne fra Micha følger altid de nyeste trends indenfor mode, hvorfor du kan være sikker på, at deres strik passer til tidens udtryk. Micha strik er både moderne og smukt. Det er endda også funktionelt, fordi det er lavet til at holde dig varm i koldt vejr. Det er alsidigt og kan matches med andre pieces fra Micha, som ligeledes er moderigtige og smukke, hvorfor du altid kan være pænt og unikt påklædt.