Slip af med ligtornene

Døjer du også med ligtorn? Det er der heldigvis masser af gode råd imod. Men det kan være lidt en jungle at finde rundt i dem alle sammen. ligtorne er både irriterende og kan gøre ondt, så det er en rigtig god idé at prøve at behandle dem. Hvis du vil lære om hvilke muligheder for behandling af ligtorn, som findes, så kan du jo læse med her og blive lidt klogere på dem. Så kan det ske, at du endelig kan få bugt med din ligtorn.

Hvorfor kommer din ligtorn?

Der er ikke altid nogen helt tydeligt grund til, hvorfor din ligtorn kommer. Det kan være, at din fod bliver klemt fordi du bruger sko, som er for stramme eller trykker på forkerte steder. Det gør nemlig at huden på din fod bliver både tykkere og hårdere, så der dannes en hærdning, og hvis denne bliver i lang tid, kan der komme små torne inde i den, og det kalder vi ligtorn. Du kan derfor forebygge, at du får den ved at sørge for at have ordentligt fodtøj på. Hvis skaden allerede er sket, og du har fået en ligtorn, så kan du også tage andre midler i brug.

Der findes mange muligheder for behandling af ligtorn

Der findes nemlig rigtig mange muligheder for at behandle en ligtorn. Du kan få noget særligt plaster, som kan aflaste den, så det ikke gør ondt, når du går. Du kan også få midler, som forsøger at reducere størrelsen på ligtornen. Dem kan du få både som plaster og som creme og dråber. Der findes rigtig mange forskellige muligheder for at behandle din ligtorn, så du skal ikke miste modet endnu. Du kan prøve at købe lidt forskellige midler, og se, hvilke som har bedst effekt hos dig. Så kan dine fødder nemlig blive klar til en dejlig, varm, dansk sommer.