Sinusplade til industribyggeri

Skal du til at bygge nyt? Uanset om det er hjemme i haven eller en ny bygning til din virksomhed, er du garanteret stødt på sinusplader. Pladerne har mange design- og funktionsmuligheder og er det ideelle valg, hvis du vil opføre en professionel og industriel bygning, der også har lidt personlighed og stil. Her kan du læse det vigtigste, du bør vide om sinusplader.

Fordele og ulemper ved sinusplader

Sinusplader er bølgeblik-plader lavet af bæredygtige materialer, som både har en lav vægt og en stor modstandsstyrke. Pladerne kan fås i lige den farve, du vil have, og designmulighederne er næsten ubegrænsede. Selvom pladerne ofte bruges som tagbeklædning, kan det fleksible materiale faktisk bruges hvor som helst udenpå en bygning. Det kan tilpasses og monteres både lodret og vandret på alle slags materialer. Hvis du vælger sinusplade til dit byggeri, får du en fleksibel løsning, der lader designet være helt op til dig. Pladerne kan skærme bygningen eller dække taget, så det isolerer og skaber en sammensat facade. Én af de primære ulemper ved denne type er dog, at det nemt kommer til at se meget industrielt ud. Pladerne bruges ofte til bilforhandlere og fabrikker, og de giver ikke et særligt hjemligt udseende, hvis de bruges på en hel bygning. Vil du derfor bruge dem til at beklæde en facade, er det bedst at bruge dem på garage, værksted eller skur.

Sådan får du fat i sinusplader

Sinusplader kan bruges til facade og tagbelægning, også hvis du bare bygger i haven. Hvis du har hyret en bygmester til at opføre bygningen for dig, vil de uden tvivl have kontakter, der kan levere sinusplader. Men vil du selv vælge et firma, der kan levere kvalitet, kan du også bestille nogen udefra. Når du skal vælge, hvilken slags sinusplade, der skal bruges, er det vigtigt at lykke til fagfolkene. Det handler ikke kun om materialet og størrelsen, men også farven på pladerne, du sætter på din bygning. Helt hvide plader vil nemlig reflektere meget lyd og blive en gene for øjnene, mens helt mørke plader kan blive alt for varme i sommerhalvåret. Hos Profilmetal A/S får du god vejledning, uanset om du ved, hvad du mangler, eller ej. Du kan uforpligtigende tage kontakt og drøfte dine behov, så du ikke kommer til at bruge penge på noget unødvendigt. Her er pladerne desuden også CE-godkendte, og de lave priser er altid inklusiv moms.