På udkig efter en container til bebølse eller kundetilpassede kontormoduler? Så besøg DC-Supply

DC-Supply har containere til både udlejning og salg! Deres mobile containerløsninger forhandles i hele verden, sådan at du kan få fat på enten tomme standardcontainere eller speciallavede containere, uanset hvor du befinder dig i verden. Find både en container til beboelse eller kundetilpassede kontormoduler på www.dc-supply.dk.

Design din helt egen container til beboelse

Containere kan bruges til meget andet end bare opbevaring og transport. Hos DC-Supply er det for eksempel en mulighed at få fat i en container til beboelse. Disse containere fås i både faste og mobile løsninger, sådan at denne form for midlertidig beboelse kan holde til både kortere eller længere tids ophold. Hos DC-Supply har man derfor stor erfaring med at levere forskellige versioner af en container til beboelse. Der er nemlig mange forhold, der kan have indflydelse på, hvordan og hvorledes en container til beboelse skal stilles op. Det kan for eksempel være, at pladsen er trang, at området er svært fremkommeligt, eller at du bare har helt specifikke krav til enten indretning eller kapacitet. På www.dc-supply.dk kan du finde eksempler på en container til beboelse, og læse mere om dine mange muligheder. DC-Supply kan for eksempel være med til at special-lave dit nye mobile kontor, forskellige former for mandskabsvogne eller en helt tredje form for container til beboelse.

Kundetilpassede kontormoduler til erhverv

Det er dog ikke bare en container til beboelse, der er at finde hos DC-Supply. Kundetilpassede kontormoduler er ligeledes en mulighed – og en ganske populær en af slagsen. Kundetilpassede kontormoduler fås for eksempel i form af de fantastiske flat pack-containermoduler, der altid er på lager hos DC-Supply. Når et flat pack-containermodul omdannes til kundetilpassede kontormoduler er de altid udstyret med et indgangsparti og vinduer i hver gavl. Ligeledes leveres kundetilpassede kontormoduler med el-indtag og -udtag, der gør det muligt at koble dit mobile kontor til forsyningsnettet. Kundetilpassede kontormoduler er også som standard udstyret med LED-loftsarmaturer, el-radiator og stikkontakter. Alt i alt er kundetilpassede kontormoduler derfor klar til indflytning og kan derfor bruges umiddelbart efter opstilling. Det er dog også en mulighed at få dine nye kontormoduler tilpasset til dine specifikke behov, hvis du for eksempel har brug for flere stikkontakter. Dette sker alt sammen på DC-Supplys eget værksted, sådan at du kan få containermoduler, der er tilpasset af virksomhedens egne erfarne håndværkere.

Er du interesseret i en container til beboelse eller kundetilpassede kontormoduler? Så besøg www.dc-supply.dk, og tag fat i en administrativ medarbejder allerede i dag!