På Forældremyndighed.dk får du advokathjælp

Når to personer, der har et barn sammen, bliver skilt eller går fra hinanden, kan der opstå problemer i forhold til forældremyndigheden. Skulle der opstå problemer, kan du få advokathjælp til din sag om forældremyndigheden og tilhørende komplikationer, der måtte være. Det samme gør sig gældende, hvis der opstår samværschikane. Her kan du også få advokathjælp, hvis problemer opstår. Du kan få hjælp til begge problemer og situationer af Foraeldremyndighed.dk.

Få dygtig advokathjælp fra Foraeldremyndighed.dk

To personer, der har et barn sammen, som er gået fra hinanden, kan sagtens leve uden problemer. Men i nogle situationer går det i hårdknude – derfor kan man få advokathjælp til sag om forældremyndighed. Når det går i hårdknude, så er det som ofte ikke kun et spørgsmål om, hvilken weekend den ene voksen har barnet og omvendt. Det er som ofte et spørgsmål om, samvær, bopæl og forældremyndigheden, og hvordan det hele skal gå op i en højere enhed. Hvis ikke man kan blive enige om disse ting, eller hvis kun den ene voksne part ønsker forældremyndigheden alene, kan man få advokathjælp til sagen om forældremyndighed, så situationen kan blive løst på bedst mulig vis. Har man brug for advokathjælp til en sag om forældremyndighed, kan man tage fat i www.foraeldremyndighed.dk og få fat i dygtige og kompetente advokater og jurister, der kan hjælpe fra start til slut. For går det hele i hårdknude og skaber det store komplikationer, så er der ingen grund til at gå på kompromis eller tøve med at få advokathjælp til forældremyndigheden.

De støtter dig, hvis du oplever samværschikane

Når sagen om forældremyndigheden igangsættes, eller den anden part i sagen bliver informeret, kan det ofte føre til såkaldt samværschikane. Samværschikane kan opstå ved, at den ene person i sagen ikke vil udlevere barnet til den anden person, eller der går hårdknude i, hvem der skal have barnet og hvornår. I sådan en situation med samværschikane kan du som den ene forælder få advokathjælp til sagen om forældremyndighed, men også på længere sigt få mulighed for erstatningssamvær. Erstatningssamvær får du, idet du bliver forhindret i at få tid med dit barn som planlagt og aftalt. Har du derimod en mistanke om, at den anden person i sagen ikke overholder sine aftaler, samtidig med, at der tilsyneladende er optræk til samværschikane, så tøv ikke med at hive fat i en advokat fra www.foraeldremyndighed.dk. I sidste ende kan samværschikane gå ud over barnet, og derfor er det vigtigt at handle hurtigt.