Omfavn dine former

Lingeri. Det kan dele vandene. Er det privat og noget, som man ikke snakker højt om det i din vennekreds? Eller sidder du med dine veninder og drømmer om blødt og smukt lingeri fra Elomi? Uanset hvad, er det det inderste lag af beklædning, som du har på hver eneste dag, og du fortjener, at det sidder godt og støtter godt. Mange kan opleve, at de ikke får den rigtige støtte fra deres lingeri, men det findes der heldigvis råd for, for livet er for kort til at føle sig utilpas.

Elomi er for alle

Elomi laver lingeri, som inkluderer størrelser og omkredse helt op til 75-110 og skålstørrelser fra D-O. Så er du sikker på, at du kan finde badetøj og undertøj, som passer og støtter dig helt perfekt. Tilmed er det enormt smukt, i flere forskellige designs, så du kan skabe din helt egen personlige stil. Hvem ved, måske bliver det dig, som alle vender sig efter på stranden, når du kommer dansende i dit smukke badetøj med et smil større end solen. For når du føler dig tilpas i din krop og beklædning, så er det svært ikke at være i godt humør.

God service

Og du er faktisk så heldig, at de forhandler Elomi hos Nanna XL. Herinde finder du et kæmpe udvalg af alt fra tøj, undertøj, badetøj og accessories. Og hvis du er i tvivl om, hvordan tøjet ser ud på dig, eller om det passer, så har du faktisk 14 dage til at returnere det, efter du har modtaget det, så du kan prøve det derhjemme i ro og mag. Faktisk er det så belejligt, at hvis du handler for 500 kr., så får du fragtet dine bestillinger helt gratis hjem til dig. Så smid dig i stolen og hop ind på hjemmesiden og find de styles, som du ikke kan undvære.