Meditationspuder – få maksimal komfort

Leder du efter noget støtte og komfort, når du skal sidde og meditere? Så bør du anskaffe dig en meditationspude.

Meditation handler om at finde ro. Dette er med til at afhjælpe den stress og jag, de fleste af os oplever i dagligdagen. En meditationspude kan hjælpe med at finde ro i kroppen, da komforten gør det meget nemmere at koncentrere sig.

Meditationspuder kaldes også for Zafu, hvilket betyder siddepude. Den er oprindeligt forbundet med Zen meditation, men meditationspuder er også særdeles brugbar til meditation, da de giver en fantastisk støtte i de mange forskellige stillinger, uanset om det er siddende eller liggende. Du kan med stor fordel kombinere din Zafu med en Zabuton, som er en meditationsmåtte. Med disse to opnår du altså maksimal komfort for både knæ og ankler under meditation.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af meditationspuder.

Stort udvalg af meditationspuder til enhver smag

Udvalget spænder bredt, når det kommer til meditationspuder, og du har altså muligheden for at vælge mellem farver som grøn, grå, sort, rød og blå. Grundet det store udvalg er der garanti for, at du kommer hjem med en pude, som passer perfekt ind i dine meditationsomgivelser. Du finder også mange forskellige mønstre, som fungerer rigtig godt ind i en simpel indretning, og som med garanti også passer til dit flotte yogatøj.

Du finder blandt andet den klassiske runde type, men der er også halvmåne-formede meditationspuder. Begge puder har samme formål om at give komfort, men halvmåne-formen gør det dog nemmere for dig, at have dine hæle og ankler trukket tæt ind til kroppen, samtidig med at puden støtter dine lår. Disse meditationspuder er produceret i 100% økologisk bomuld, og så er den desuden fyldt med økologiske speltskaller. Med disse meditationspuder har du altså mulighed for at meditere med god samvittighed overfor miljøet.

Det vigtigste er, at du sidder godt. Hvis du gerne vil holde ryggen rank, kan en meditationspude hjælpe med det. Hvis ryggen er rank, er det nemmere at trække vejret ubesværet helt ned i lungerne, og gør det også nemmere at sidde i lang tid, uden at det gør ondt. Der er altså mange fordele ved at anskaffe sig en meditationspude til meditation.