Køb en el ladcykel – cargokid.dk

Hop ind på vores hjemmeside og se vores store udvalg af ladcykler. En el ladcykel ligner en helt almindelig ladcykel. Den har dog en indbygget motor, som sparker gang i den og giver dig ekstra power på vejen, når du føler, at du er ved at blive træt. Det kan kræve en masse kræfter og energi at skulle cykle mange kilometer af gangen på en almindelig cykel, men en el ladcykel gøre dit liv meget mere overskueligt, eftersom motoren på en el ladcykel hjælper dig på den hårde tur. Motoren på el ladcykel er placeret i baghjulet, mens batteriet er til at finde under bagagebæreren med et display på.

100 procent dedikation

Vi er en dansk ejet virksomhed som importerer kvalitets ladcykler både med og uden elektrisk motor. Med vores mange års erfaring på markedet hjælper vi kunder til at finde de helt rigtige ladcykler til deres behov. Vi sælger ladcykler til familier, dagplejere, firmaer, børnehaver og vuggestuer i hele landet samt til Færøerne, Grønland, Norge, Tyskland og Sverige.

10 ting vi kan garantere

  • Hos cargokid.dk bestræber vi os altid på at løse dit problem, hver gang.
  • Vi sørger for at holde dig opdateret omkring din ordre status, levering og andre informationer.
  • Vi sætter stor fokus på klima og miljøet helt fra produktion til salg.
  • Det første service i Hjallerup er altid gratis.
  • Vi bestræber os på at besvare dine spørgsmål eller lignende hurtigst muligt.
  • Vi tilbyder altid den bedste pris på markedet på vores ladcykler, både med og uden elmotor.
  • Vores forretning bliver drevet ud fra devisen om at ’Kunden har altid ret’.
  • Du er altid garanteret prisgaranti hvis du kan finde en anden forretning der kan matche vores priser.
  • Du har altid mulighed for en prøvetur før dit køb.
  • Vi bestræber os på at modtage de bedste anmeldelser igennem den service vi tilbyder, både online og i vores fysiske butikker.

Fantastisk service og levering til døren

Hos cargokid.dk kan du opleve vores gode service og få hjælp gennem vores professionelle medarbejdere. Når du besøger en af vores butikker får du personlig rådgivning så du kan være helt tryg før dit køb af en el ladcykel. Du har mulighed for at komme forbi til en prøvetur og se de fleste af vores modeller, som kunne være interessante for dig. Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi i en af vores butikker, så hjælper vi dig gerne på rette vej online. Du er altid velkommen til at give et kald på 70 23 82 60, eller skrive en mail til info@cargokid.dk, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende omkring en el ladcykel. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig på rette vej i din søgen på en el ladcykel.