Klassiske håndlavede flødekarameller

Flødekarameller er et klassisk stykke slik, som aldrig går af mode. Der er naturligvis forskel på de forskellige karameller, og kvaliteten kan i den grad smages.

Håndlavede flødekarameller fra Karamelleriet er fremstillet af de bedste råvarer og giver dig en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

En verden af karameller

Tilbage i 1700-tallet begyndte man at blande fløde i sukkermasser, og sådan blev de første flødekarameller opfundet.

I dag findes de i et væld af forskellige smage og konsistenser. Vi nyder både de bløde, chewy og fudgy karameller såvel som de klassiske hårde karameller.
Smagsvarianterne spænder også vidt over både det syrlige, søde og salte. Der bliver eksperimenteret med frugt, lakrids og spændende krydderier, som gør hver flødekaramel til en unik smagsoplevelse.

Håndlavede flødekarameller fra Karamelleriet

Hvis du går op i god smag og kvalitet, så skal du købe håndlavede karameller fra Karamelleriet. Karamelleriet laver luksusslik fremstillet af lokale råvarer, som er smeltet sammen til den perfekte lille karamel.

Hos Karamelleriet kan du gå på opdagelse i et udvalg af lækre flødekarameller med smag af havsalt, citron, chokolade, pebermynte, lakrids og meget andet. Hver flødekaramel er fremstillet med solidt håndværk – og det kan smages!

Den klassiske karamelgave

Håndlavede karameller er en god ide, hvis du skal sammensætte en luksuriøs gavekurv til en ven eller en kollega.
Forkæl en, du kender, med en sød snack, som kan nydes sammen med en pose urtete, noget specialøl eller en god flaske vin. En gavekurv med søde sager er en sikker vinder i alle situationer.

Hos Karamelleriet kan du endda købe færdigpakkede gaveæsker til både mor eller far, din kæreste eller bedste veninder. De tilbyder også firmagaver, som ønsker god jul eller takker din kollega for en god arbejdsindsats.

Mere end bare slik

En flødekaramel fra Karamelleriet er mere end bare en pose slik. Det er en unik smagsoplevelse, som skal nydes i fulde drag.

Håndlavede flødekarameller er en lille smagseksplosion, som ikke kan sammenlignes med noget andet slik. Det er en sød snack, som du kan stille frem på bordet, når du får fornemt besøg, eller som du kan nyde sammen med eftermiddagskaffen efter en lang arbejdsdag, hvor du har brug for selvforkælelse.

Pas på dine karameller

Flødekarameller fra Karamelleriet kommer i smukke beholdere. Det betyder, at karamellerne ikke er pakket ind enkeltvis. Derfor skal de helst opbevares i køleskabet, så flødekaramellerne ikke klistrer sammen. Det er også en god ide, at du ryster bøtten en gang imellem.