JeresFerie.dk – sommerferie i Tjekkiet

Leder du efter en sommerferie, hvor der skal ske noget? Er du ikke typen, der ønsker at ligge ved stranden eller poolen hele dagen? Så bør du overveje, om du skulle tilbringe din sommerferie i Tjekkiet.

Tjekkiet er en meget populær feriedestination for danskerne. Dette land er meget mere end den pragtfulde hovedstad Prag. På sommerferie i Tjekkiet kan du eksempelvis nyde den storslåede natur og de mange skønne og gamle byer og slotte. Tjekkiet har meget at byde på såsom billige tjekkiste øl, jazzmusikere og smukke katedraler. Der er også et væld af skønne restauranter og barer. Det er et land med meget at byde på, og der er altså mange gode grunde til at holde sommerferie i Tjekkiet.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din sommerferie i Tjekkiet.

Aktiv sommerferie i Tjekkiet med JeresFerie.dk

Med JeresFerie.dk kan du komme på aktiv sommerferie i Tjekkiet i Krkonose bjergene. Regionen omkring Krkonose er en af de smukkeste i hele Tjekkiet. Beliggenheden i bjergkæden gør, at man altid er omgivet af smukke bjergtoppe, hyggelige bjerglandsbyer og enestående natur, som indbyder til vandre- eller cykelture, klatring, afslapning og god mad. Med andre ord, så bør du altså holde sommerferie i Tjekkiet.

Du bor på lækre hoteller med wellness og udendørs pool, og hver dag kan man vælge eller tilkøbe sig forskellige aktiviteter, og man er derfor ikke låst fast på et bestemt program – men får derimod mulighed for at vælge de aktiviteter, som passer bedst til ens ønsker, temperament og behov. De dage hvor man ønsker at være på egen hånd er der masser af muligheder i regionen. Tag på vandretur, lej cykler, tag på shopping, besøg et musem eller tag hele familien med i Aquapark.

Vrchlabi og Trutnov er to hyggelige handelsbyer knap 15 km. fra hotellerne. Her kan man handle ind, shoppe, besøge et bryggeri eller tage forbi byens slot.

Man kommer aldrig til at kede sig i her, og hvis du er til de aktive ferier, så bør du helt sikkert overveje at holde sommerferie i Tjekkiet.