Jeanne d’Arc Living – for dig, der elsker den nordiske/franske landstil

Jeanne d’Arc Living er en virksomhed med flere grene. Først og fremmest er det en forlagsvirksomhed, der udgiver egne bøger og magasiner. Gennem alle udgivelser ligger en rød tråd, som er den franske/nordiske landstil. Dette er nemlig deres helt store passion, og det afspejles tydeligt i alle magasiner og bøger fra Jeanne d’Arc Living. Derudover er Jeanne d’Arc Living også en grossist virksomhed, der tilbyder et stort udvalg af blandt andet kalkmaling, brugskunst, tøj, boligtekstiler, møbler og meget, meget mere. Og alt sammen i en ægte nostalgisk landstil – og mange af dem endda håndlavede. Er du således helt vild med netop den nordiske/franske landstil? Så er Jeanne d’Arc Living lige noget for dig!

Sådan hjælper Jeanne d’Arc Living dig

Det karakteristiske, særprægede og stemningsfyldte ved den franske/nordiske landstil er netop det, som Jeanne d’Arc Living ønsker at frembringe i deres magasiner og produkter. Det handler om de allermindste detaljer, hvorfor alt også bliver lavet til punkt og prikke. Med deres magasiner hjælper de altså netop dig, der brænder for denne stil. De giver både nyttige tips og gode idéer til, hvordan netop den franske/nordiske stil kan implementeres på en god måde i indretningen. Hos Jeanne d’Arc Living drømmer de desuden om at blive et internationalt kendt firma og samtidig holde fast i deres oprindelige designs og visioner.

Få din drøm til at gå i opfyldelse med Jeanne d’Arc Living

Jeanne d’Arc Living arbejder hver dag målrettet for at skabe helt unikke produkter af allerhøjeste kvalitet til dig, der drømmer om at indrette dit hjem i ægte nordisk/fransk landstil. Hos dem finder du derfor alt, hvad du måtte få brug for, for at få den drøm til at gå i opfyldelse. Alle produkterne er desuden egne designs eller reproduktion af gamle ting. Med andre ord, er der altså god grund til at gå på opdagelse i det store udvalg af produkter fra Jeanne d’Arc Living. Du finder alt lige fra vitrineskabe til rumdelere, og vi tør derfor næsten også godt garantere, at du finder noget, der falder lige i din smag. Så følg linket øverst i artiklen, og find alle dine Jeanne d’Arc Living favoritter allerede i dag!