Inviter din veninde på weekendtur i København

Har du en veninde, som fortjener lidt ekstra forkælelse, så kan du invitere hende på en weekendtur til vores helt egen hovedstad nemlig København. Selvom det er en meget populær by på internationalt plan, er der mange danskere, som sjældent kommer der, og virkelig oplever byen. Dette har du og din veninde dog rig mulighed for, hvis i begge sætter en weekend af, hvor I for alvor kan udforske de forskellige afkroge af byen, samtidig med at I nyder hinandens selskab.

Hvad sker der, når I kommer

Da København jo er vores hovedstad, sker der et hav af ting hele tiden. Er I ikke så kendte i byen, og ønsker at få de seneste nyheder derfra, inden i tager turen derover, så klik her for at blive klogere på, hvad der er aktuelt lige nu. Det er en god idé at have orienteret jer i tilfælde af, at der skulle være et fedt arrangement eller ny butik, som I skulle undersøge. De færreste tager en tur til København uden også at slå et smut forbi Strøget, så det ville jo være oplagt, hvis en ny tøjbutik eller andet, netop havde slået dørene op for kunder som jer.

Husk at nyde den gode mad

Udover at bruge tid på shopping, bør I også opsøge noget lækkert mad, når I er der. København er fuld af et hav af forskellige restauranter, caféer og barer. Alt efter hvor jeres budget ligger, bør I prøve en lækker brunch i fredfyldte omgivelser. Hen mod aftenen er der rigeligt af spisesteder, hvor I kan nyde lidt lækkert mad med noget godt vin til. Her kan i selv vælge, om i vil gå dansk til værks og nyde en klassisk dansk ret, eller lede tankerne hen på sydens sol med noget pasta eller tapas. Afslut dagen med et besøg på en af de mange barer.