Implantater der giver et naturligt look

Hvis man går med tanken om at få lavet nye bryster, kan det være en god idé at opsøge flere steder. Det er vigtigt, at man har god kemi med den kirurg, som skal udføre operationen, så du får lige netop det resultat, som du ønsker. Men det kan være en god idé at overveje, hvorfor man gerne vil have nye bryster. Det kan være, at du fra naturens side har fået mindre bryster eller du ikke kan lide formen på dem. Derudover kan man også miste fylde i sine bryster under et større vægttab eller graviditet. Lige meget hvad årsagen er, kan en brystforstørrende operation med implantat være en god løsning.

Implantater i høj kvalitet

Det kan godt være svært at finde rundt i de forskellige muligheder, der er indenfor BFO. Derfor er det en god idé at have en god dialog med kirurgen, som skal udføre operationen. Der er mange fordele ved at vælge motiva implantater, da det er implantater i høj kvalitet. De har en række innovative egenskaber, som gør, at de er sikre at bruge. Motiva implantaterne er 100% silikonefyldte i modsætningen til mange andre typer implantater. Det har den fordel, at risikoen for folder i huden er minimal.

Et godt og sikkert valg

En anden god grund til at vælge Motivas implantater er, at de føles naturlige og bløde. Derudover har de ergonomiske implantater en blødere silikonegel, som giver at naturligt fald. Hvis man går efter et naturligt look med harmoni til resten af kroppen, kan man med god grund overveje at vælge implantater fra Motiva. Det er muligt at vælge imellem tre typer af Motiva implantater – Motiva Round, Motiva Ergonomix og Motiva JOY Ergonomix 2. Så hvis du skal have lavet en brystforstørrende operation, kan du med god grund overveje implantater fra Motiva.