Hesselager Energi – Troværdig samarbejdspartner

Hos Hesselager Energi tilbyder vi ikke kun B2C salg af træpiller, men også B2B salg af kvalitets træpiller. Har du din egen virksomhed, som du umiddelbart har brug for at handle træpiller eller andet ind til? Eller er du bare ansat som indkøber i en virksomhed? Uanset hvordan situation er for dig, så er vi hos Hesselager Energi utroligt meget interesserede i, at blive netop jeres næste leverandør af briketter, engros træpiller og så meget andet. Hos Hesselager Energi tilbyder vi træpiller og andet til konkurrencedygtige priser med hurtig levering til Fyn og øerne.

Her er nogle gode grunde til at vælge Hesselager Energi som jeres leverandør:

  • Hesselager Energi er en troværdig og samarbejdsvillig partner i verdens klasse
  • Hesselager Energi leverer med mobiltruck, hvilket gør at vi sikrer en hurtig, fleksibel og sikker levering hver gang
  • Hesselager Energi har en venlig og omstillingsklar kundeservice i topklasse
  • Hos Hesselager Energi garanterer vi at du ikke kommer til at tømme pengepungen hver gang du skal betale for brændsel

Lyder Hesselager Energi som en god samarbejdspartner for dig? Så tøv ikke med at ringe ind til os for at tage en uforpligtende snak om et potentielt samarbejde.

Hos Hesselager Energi finder du træpiller i højeste kvalitet

Hesselager Energi forhandler gode træpiller mærker i allerhøjeste kvalitet. Det sørger for, at du får det meste ud af dit pilefyr. Alle træpiller du finder online på vores hjemmeside – hesselagerenergi.dk – har lavt aske- og vandindhold, og er fremstillet af 100% rent træ.

Hesselager Energi tilbyder:

  • Vida træpiller
  • HP-kvalitet i 6mm og 8mm
  • Stockhorvan-træpiller
  • ScanFarm DLG træpiller
  • EcoNordic-træpiller

Fantastiske service og hurtig levering hos Hesselager Energi

Hos Hesselager Energi går vi utroligt meget op i, at vores service er i højeste kaliber og at vores levering er lynhurtig. Derudover ønsker vi naturligvis kun at give vores kunder en oplevelse for livet, hver gang de handler med os. På den måde kan alle vores kunder være helt trygge ved, at deres virksomhed modtager træpiller og meget andet i højeste kvalitet. Har du eller din virksomhed spørgsmål eller lignende omkring vores udvalg af træpiller eller andet? Jamen, så står vores erfarne personale hos Hesselager Energi altid klar på telefonen 62 25 35 10 – Så du kan være helt sikker på, at vi finder den bedste løsning til netop dig. Hvad venter du på? Ring ind! Vi glæder os til at høre fra dig.