Gør arbejdet nemmere med en trådløs stregkodescanner

De fleste har stiftet bekendtskab med de smarte stregkodescannere, som mange kender fra deres lokale supermarked. Men det er ikke kun i supermarkedet, at stregkodescanneren er en vigtig del af det daglige arbejdet. Det gælder også i mange andre virksomheder, hvor der skal sendes information rundt på en hurtig og effektiv måde.

Med en stregkodescanner undgår du nemlig at indtaste information manuelt, og derfor er en stregkodescanner helt afgørende for at sikre effektivitet i arbejdet. Men en stregkodescanner kan også være bøvlet, for det er ikke altid nemt at scanne en stregkode, når den er placeret på en stor kasse, eller når emnet med stregkode er tungt og svært at dreje rundt på.

Dette problem kan du dog løse med en stregkodescanner trådløs, som giver dig maksimal fleksibilitet i det daglige arbejde. Med en trådløs stregkodescanner er du ikke begrænset af, hvor meget emnet vejer, og du er ikke begrænset af en ledning, der kommer i vejen.

Stor frihed

En trådløs stregkodescanner fungerer via bluetooth, og den kan derfor kobles til din base hurtigt og nemt. Med den trådløse scanner kan du indlæse data på afstande fra 15 cm og helt op til 15 meter, så du får ultimativ frihed i dit arbejde, når der skal scannes stregkoder i virksomheden.

Den trådløse stregkodescanner kan sågar bruges uden for de 15 meter, da scanneren kan opsamle data på egen hånd, som efterfølgende vil blive sendt til din base, når du kommer inden for rækkevidde igen.

Det er en stor fordel på eksempelvis lagret, da du kan bevæge dig frit rundt og scanne alle de nødvendige stregkoder, uden du behøver at køre eller løfte dem over til din base. De moderne trådløse stregkodescannere kan desuden både læse 1D stregkoder og 2D stregkoder.

Har du brug for trådløs stregkodescanner? Så find din nye model hos Delfi til en skarp pris.