Gør dine målinger lettere med en scanlaser

Scanningslaseren (BLK2GO) genskaber 3D-rum, mens du bevæger dig rundt, og optager billeder og dimensionelt nøjagtige punktskyer i realtid. Den bruger også SLAM-teknologi til at registrere din vej gennem rummet. Scan over og under objekter, gennem rum og døråbninger, rundt om hjørner og op og ned ad trapper. Scanlaseren opfanger nøjagtige dimensioner af ethvert rum ved hurtigt at måle afstandene mellem punkter på gulvet. Denne enhed er udstyret med scanlaser software, som gør det nemt at scanne små til store rum ved at “scanne” lige linjer for at registrere punkter, der senere samles til en komplet scanningsfil, som kan deles eller vises i realtid via en mobilapp eller onlineportal. Du vil vide, at scanningen er komplet med scanlaser quick scan-teknologi. Så forenkl dine scanninger med en scanlaser i dag.

Præcise målinger med en scanlaser

Scanningen er præcis nok til at scanne fine detaljer som f.eks. møbellayouts eller endda lave scanning af lette objekter. Leicas Scanlaser kan generere en scanning inden for 5 sekunder for små områder og mindre end 30 sekunder for større områder. Hvis du har brug for længere scanningstider, vil flere scanninger automatisk blive samlet i én fil, når de uploades til din onlineportal, hvor du kan se resultaterne i 3D på enhver enhed. En scanlaser måler ikke kun rum, men også afstanden mellem objekter. Denne scanlaser kan scanne i 8 tilstande. Der vælges automatisk en scanningstilstand afhængigt af afstanden til gulvet, vægge og genstande/møbler. Scanlaser softwaren gør det nemt at scanne små til store rum ved at “scanne” lige linjer for at registrere punkter, der senere samles til en komplet scanningsfil, som kan deles eller ses i realtid via en mobilapp eller onlineportal. Scanningen er præcis nok til at scanne fine detaljer som f.eks. møbellayouts eller endda lave scanninger af lette genstande.

En masse fordele med en scanlaser

Scanningsfilen kan ses i 3D på enhver enhed ved at uploade den til din onlineportal. Du kan også lave scanningsfiler med scanlaser softwaren på din computer og indlæse dem til din enhed for at få dem vist uden internetforbindelse. Når du kigger på afstand, kan du se scanningsdata som en konsolideret punktsky af målinger sammen med farvekodede afstandsgradienter, der ændrer sig afhængigt af højden af de scannede punkter . Oprettelse af scanningsfiler er hurtig og intuitiv med scanlaser softwaren. Mål flere objekter samtidigt, mens du registrerer dimensioner manuelt ved hjælp af multipunktsmåletilstand.