Gode trådløse opladere på markedet

Der findes efterhånden et hav af teknologiske gadgets, som kan være særdeles anvendelige i din hverdag. Især en trådløs oplader til dine enheder er et godt køb. De gør opladning nemt og enkelt, uden de skal sættes i en stikkontakt. Derudover slipper du også for alle de ledninger, som går i stykker, eller som vikler sig sammen. Du kan læse med her om nogle af de forskellige trådløse opladere, som findes. Alle produkterne kan du købe på denne side: https://produkttrends.dk/traadloes-oplader/

Apple MagSafe Duo Charger 

Denne smarte oplader lader dig oplade to enheder på en gang. Dermed kan du lade din telefon, dit ur eller dine AirPods op samtidig. Designet er lavet i en let konstruktion, som gør, at den er nem at have med ud at rejse. Den er kun 3×3 tommer, så den vejer heller ikke så meget. Den er dermed perfekt, hvis du har flere Apple produkter. 

Samsung Trio EP-P6300 

Opladeren fra Samsung kan oplade 3 enheder på én gang. Du kan oplade din mobil, Galaxy Watch3, Active2 og Active smartwatches. Opladeren understøtter hurtig opladning med helt op til 9 W. Derudover kan denne oplader også lade Apple produkter op, så den er perfekt, hvis du ejer begge devices fra begge mærker. På den måde kan du hurtigt og nemt oplade det hele på en gang. 

SACKit CHARGEit Powerbank

Denne powerbank er rigtig smart, når du gerne vil have strøm på farten. Powerbanken indeholder et stort batteri, og den kan derfor lade din mobil op flere gange, inden den selv skal oplades. Den har, udover trådløs opladning, også en USB-indgang, som gør, at du kan oplade, hvis din enhed ikke understøtter trådløs opladning. Denne powerbank gør også, at du kan oplade flere enheder på én gang. 

Der findes desuden flere forskellige trådløse opladere på markedet.