Forkæl ansatte eller klubmedlemmer med teambuilding

Har du et team kørende i en privat virksomhed eller frivillig forening, hvor der kunne være behov for at ryste alle godt sammen i nogle andre rammer, end de er vant til? Umiddelbart lyder det ikke som en opgave, der bør ligge på dit bord som mellemleder, træner eller whatever. Men nu er det ikke for sjov, at man afholder teambuilding. Faktisk kan du høste flere fordele ved at arrangere det.

Teambuilding med uformelle rammer

Vælger du at afvikle teambuilding – eller fx at lade folkene inde på Alberts.dk afvikle det for dig – så får du gode vilkår for at anskue dine ansatte eller klubmedlemmer på en anden måde, end du hidtil har gjort. Under teambuilding er der ikke stress på, og de uformelle rammer får folk til at slappe lidt mere af, hvilket kan få andre luner frem i folk, end de bærer, når de fx er på arbejde eller til træning.

Viser skjulte talenter sig?

Hvorfor er det så godt at lære andre sider af folk at kende? Det er det, fordi de måske viser sig at have nogle skjulte talenter, du ikke var opmærksom på før. Fx så kan det være, at en ansat eller et medlem under teambuilding viser sig at være en god koordinator, som virkelig kan fordele opgaver på fornuftig manér. Det kan også være, at en deltager viser sig at være god til at engagere de andre.

Hvad er alternativet?

Men måske ønsker du bare at forkæle ansatte eller medlemmer? Find et alternativ til teambuilding her, hvis du fx leder efter aktiviteter som paintball eller gokartløb. Ikke alle aktiviteter behøver at have et skjult sigte om at kunne lære folks styrker at kende. Det er okay bare at stable en aktivitet på benene, hvis formål er at give folk gode vilkår for at hygge sig i hinandens selskab og at koble af.