Føler du en ubalance i din krop?

Går du og føler noget ubehag i din krop, eller føles det som om, at noget er i ubalance? Så kan det skyldes rigtig mange forskellige ting. Men uanset hvad er det ikke en rar følelse. Heldigvis er der som regel flere muligheder for at gøre noget ved det.

 

Del dine tanker med en psykolog

 

En ubalance i din krop kan være både fysisk, psykisk eller begge dele. Ofte hænger din psyke sammen med, hvad der sker fysisk i din krop. Hvis du føler, at noget fylder meget i dit hoved, men du samtidig ikke ved, hvad det er, så er det ofte en hjælp at tale med nogen om det. Lige så snart du sætter ord på dine tanker, så letter det som regel noget. Det gør det samtidig lettere at finde frem til, hvad der nager dig.

 

Hvis du ønsker at tale med en professionel, så er en psykolog f.eks. en god løsning. En psykolog er der for at lytte, men også for at udfordre din tankegang lidt og gøre dig klogere på dig selv og dine tanker.

 

Prøv dig frem med kropsterapi

 

Som sagt hænger det psykiske og fysiske i din krop som regel sammen på en eller anden måde. Det er derfor, at kropsterapi er et effektivt hjælpemiddel, når du føler ubalance i din krop. Kropsterapi handler nemlig om at arbejde med den sammenhæng, der er mellem det, du mærker fysisk i din krop, og det du tænker og føler.

 

Der findes flere forskellige former for kropsterapi, så det er ikke sikkert, at det er alle former, der er noget for dig. Der findes f.eks. Kranio Sakral Terapi, som er en terapiform, der arbejder med at finde ubalancer i dit nervesystem, som er opstået på grund af en række fysiske eller psykiske episoder i dit liv.

 

Det er ofte både befriende og spændende at prøve sådan noget som kropsterapi. Du bliver nemlig klogere på din krop og din psyke.

 

Besøg din læge

En ubalance i din krop kan også helt enkelt dreje sig om, at du døjer med nogle fysiske skavanker i din krop. Det behøver ikke nødvendigvis have noget med din psyke at gøre. Derfor er det også værd at besøge din læge for at finde ud af, om det er det, der er i vejen. Det kan være, at du døjer med noget, som du ikke har klar over.