Foderhække og et bredt udvalg af staldinventar hos Dan Egtved

Dan Egtved har en webshop, der forhandler staldinventar til kvæg, heste og grise. Virksomheden har mange års erfaring, og der er derfor mange ting, som har ændret sig i deres levetid. Én ting har de fastholdt, og det er, at deres hjerte fortsat banker for kvæget. Du kan se deres store udvalg på dan-egtved.dk, hvor du bl.a. kan købe en foderhække og kalvehytter.

Staldinventar til grise, køer m.m.

Virksomheden har specialiseret sig inden for staldinventar til køer og heste. Det betyder, at de er en af Danmarks førende leverandører af staldinventar til de dyr. Positionen har de opnået via et mangeårigt samarbejde med deres kunder. Deres staldinventar er fordelagtigt at bruge til kvægstald, hestestald og grisestald.

Samarbejdet med deres kunder vil de fortsætte med for at fastholde deres position på markedet. Hensigten er, at det skal glæde medarbejdere, kunder og skabe fremdrift for Dan Egtved.

De har et bredt udvalg af forskellige produkter til gavn for dyrene. Det er bl.a. kobørster til kvæg og kalve, fodertrug til heste og frostfrie drikkekopper til kvæg. Har du brug for hjælp, så kan du kontakte dem ang. staldindretning. Du kan henvende dig på mail og telefon. Derudover har de reservedele til alle produkter.

Udover staldinventar har de siden 1990 udviklet 2 andre forretningsområder, som de har specialister inden for. Det indebærer salg af tilbehør til landbruget og inventar til heste.

Flere typer foderhække i praktiske design

Du kan hos Dan Egtved købe forskellige typer af foderhække. Der er tale om bl.a. en firkantet foderhæk med fanggitter og en firkantet foderhæk med kirkestole. Derudover har de en tredje variant, der er rund og med kirkestole.

Ønsker du derfor en foderhæk, der kan give optimal sikkerhed for dine dyr samt fremstillet i høj kvalitet, så har de flere bud på det. De fås i galvaniseret stål eller i plast og kan bruges af mange forskellige slags dyr. De tæller bl.a. kalve, køer og heste. Virksomhedens varianter er robuste og vejrbestandige.

Den runde variant adskiller sig mere i udseendet. Den har 12 ædepladser og kan bruges af både heste eller kreaturer. Målene er 230 cm. i diameter, 123 cm. i højden og vejer 176 kg. Den runde foderhæk har yderligere 3-punktsophæng til flytning med traktor.

Firmaet er leverandør af gennemtænkte løsninger til marken. Derudover har de mere end 90 års erfaring i produktion af løsninger til husdyr.

De har et stort udvalg af staldinventar til forskellige dyr. Det tæller bl.a. elementer og udstyr til at opbevare dyrene såsom en vejrbestandig foderhæk i høj kvalitet. Produkterne eksporteres og forhandles i flere lande, hvor de vigtigste lande er Tyskland, Sverige og Finland.