Flexadin Advanced fra Dyrlægens Gård

Dyrlægens Gård har et stort udvalg af kosttilskud og foder til hunde og katte. Læs her om blandt andet Flexadin Advanced til hunde samt om Virbac kattefoder.

Hundevenligt Flexadin Advanced fra Dyrlægens Gård

Dyrlægens Gård har et kæmpe udvalg af kosttilskud til både hunde og katte. Du kan blandt andet finde Flexadin Advanced til hunde med led- og bruskproblemer. Flexadin Advanced er en velsmagende tyggetablet, som er let at give til dyret, da den smager godt. Den kan tilsættes den øvrige foder, uden at hunden opdager det. Man giver en tablet dagligt uanset hundens vægt, og denne har en antiinflammatorisk effekt i brusken, hvilket forhindrer både brusknedbrydelse og smerter i leddene. Det støtter og indvirker på kroppens reaktioner imod bruskskader. Hvis dit dyr har problemer med leddene eller begynder at udvise tegn på stivhed og smerter, så kan Flexadin Advanced virkelig være en god løsning. Du kan altid tage en snak med din dyrlæge, hvis du har brug for rådgivning om leddenes tilstand. Flexadin Advanced kan med fordel bruges sammen med Bowellia Serrata samt den halvårlige Carthrofen-injektion. Dette er en god og ikke-invasiv måde at behandle led- og gigtproblemer. Metoden vinder over operationer med guld-implantater. Der findes mange gode kosttilskud. Uanset hvad dit dyr fejler, kan du altid kontakte butikken, som også er en dyreklinik med professionelle dyrlæger. De kan rådgive og behandle dit dyr for, hvad det end måtte være.

Sundt og næringsholdigt Virbac kattefoder

Dyrlægens Gård sælger også kattefoder, og de har blandt andet et stort udvalg af Virbac til katte. Virbac kattefoder er tørfoder og tæller endnu engang både kattefoder til raske katte samt sygdomsdiæter til katte med helbreds- eller fordøjelsesproblemer. Virbac kattefoder er udviklet af eksperter og har mange fordele på helbredsfronten. Det modvirker blandt andet tandsten og plak i munden og giver god mundhygiejne. Det har et lavt indhold af stivelse og hjælper på den måde katten til at holde blodsukkeret på et sundt og stabilt niveau. Det er ideelt for alle katte, men især katte med følsom fordøjelse. Kattens krop kan let udvinde al næringsindholdet. Det hjælper til at bibeholde en sund nyrefunktion med dets reducerede indhold af fosfor. Det begrænser lagringen af fedtvæv og mindsker risikoen for overvægt hos katten. Desuden giver det sundere urinveje ved tilsætning af artiskokblade, som fortynder urinen og modvirker struvitsten. Der er altså mange fordele set fra et dyrlægeligt perspektiv ved Virbac kattefoder. Det har desuden et højt indhold af animalske proteiner og er yderst velsmagende for katten på grund af de mange naturlige ingredienser. Du kan læse meget mere på www.dyrlaegensgaard.dk om de mange forskellige slags Virbac kattefoder i sortimentet.