Flere og flere danskere er begyndt at strikke i Corona tiden, og det smitter samtidigt af på modestilen

Der er kommet super mange nye trends henover corona pandemien hvor vi alle er blevet nødsaget til at holde os isoleret inde døre. Det har fået mange mennesker til at opdage nye hobbyer, som de bruger for at få tiden til at gå meget andet end bare det sædvanlige tidsfordriv bag skærmen. Strikning har været et af de helt store hits blandt især unge, som føler en form for produktivitet når de ser at deres strikkeprojekt langsomt nærmer sig at blive færdigt hver gang de er i gang med det. Trenden har fået garnfirmaer til at opleve en gigantisk vækst, og det har samtidig fået striktrøjer til at være på mode igen.

Stribede striktrøjer og striktrøjer i forskellige mønstre sælger

En af de helt store nye modetrends er striktrøjer til især damer og piger, som køber dem i stor stil med forskellige farver og mønstre. De kan styles med meget andet tøj, ser godt ud, er behageligt at have på, og man kan have det på til mange forskellige anledninger. Find stribet strik online her. Stribet strik giver mange design muligheder, hvor man både kan få tykke, smalle, brede, høje og lave striber og i mange farver, som gør at det kan variere ens garderobe og at det er let at finde noget som, passer lige netop ens egen smag. Derudover er strik jo som oftest lavet af bomuld, hvilket gør at man holder let kan holde sig varm om vinteren eller i en kold efterårs eller forårs sæson. Noget andet som er godt ved strik, er at det ofte kan findes i 100% økologisk bomuld, som jo på mange måder er meget relevant og vigtigt i og med at vi står i måske verdenshistoriens største krise, nemlig klimakrisen, hvor det at handle 100% økologisk jo kan være en kæmpe hjælpende hånd imod klimakampen.

Hvor skal strik købes og hvorfor?

Netop som med alt andet, så er det vigtigt at man undersøger hvilken side man køber sine vare fra, da det er vigtigt at sælgeren er troværdig så man for det første er sikker på at få sin vare, men også kan være nogenlunde sikker på at få det i en god kvalitet. Her er det en god ide at kigge på hvor meget erfaring og viden sælgeren/siden har, samt kigge på anmeldelser fra tidligere kunder.