Find et Dannebrog hos Langkilde & Søn

Langkilde & Søn er din nye flagleverandør. Denne danske flagfabrik har siden 1938 udviklet og videreformidlet lækre kvalitetsprodukter under kategorien Dannebrog, vimpler og flagstænger. Deres store udbud stopper dog ikke her, da de også forhandler lækre interiørprodukter, såsom en juledug, der gør det nemt for dig at dække op til enhver festlig lejlighed.

Langkilde & Søn tilbyder dig et pragtfuldt Dannebrog

Køb et Dannebrog flag her, og opdag præcis, hvorfor netop Langkilde & Søn blandt andet er hofleverandør til det Kongelige Danske Hof. Et Dannebrog herfra handler i høj grad om kvalitet til de helt rigtige priser! Du finder derfor et Dannebrog i flere forskellige kvaliteter, sådan at der findes noget til ethvert prisniveau. Én ting er dog sikker: uanset hvilken Dannebrog du vælger, hænger flaget både flot og stærkt. Et Dannebrog fra Langkilde & Søn er nemlig altid blevet gennemtestet, med henblik på at kunne give dig et flag i så god kvalitet som muligt. Flag udsættes ofte for ekstreme vejrforhold, såsom vind, storm eller ekstrem kulde, hvilket kan slide meget på stoffet, det er gjort af. Langkilde & Søn tester derfor deres design ved Vesterhavet, sådan at de er udviklet til at kunne modstå diverse hårde vejrforhold, og på denne måde gerne skulle kunne holde længst muligt.

Køb en dekorativ juledug fra den kreative virksomhed

En juledug fra den store julekollektion er også et kvalitetsprodukt, der ikke bare lige sådan behøver at blive skiftet ud. En juledug fra Langkilde & Søn er nemlig udviklet i samme høje kvalitetsniveau og derfor ofte et produkt, du kan lade gå i arv mellem generationer. Den perfekte juledug må derfor siges at eksistere! Dette skyldes nemlig ikke bare den høje kvalitet, men også det fine design, der så sandelig må siges at passe ind i næsten alle danske hjem. En fin hvid juledug fra Langkilde og Søn er nemlig yderst elegant i sit rene udtryk og ligeledes broderet med nogle af julens mest ikoniske symboler. En juledug herfra prydes altså med både julehjerter, trommer, sukkerstokke, flag, julebukke, og trompeter, der snor sig ned af dugens midten blandt kogler og grankviste. En juledug som denne behøver derfor ingen anden dekoration, hvis du holder af minimalisme og simple anretninger, men kan også sagtens suppleres med blandt andet virkeligt gran, hvis du holder af større bordanretninger og masser af udsmykning. Find en dug i både 140x240cm og 140x340cm, og gør klar til årets store julefest allerede i dag!

Den store kollektion af juledekorationer og de mange flotte Dannebrogsflag finder du nemt på www.langkilde-flagfabrik.dk, hvor du altid får fri fragt på bestillinger over 699 kr.