Find den rette kalvehytte til dine behov

Er du på udkig efter en hytte til dine kalve? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos PC Maskiner A/S forhandler de et velassorteret udvalg af kalvehytter til ethvert behov. Det betyder, at du har god mulighed for at finde lige netop den model, der passer til dine behov, når du er på udkig efter det helt rigtige hus til dine frilandskalve eller økologiske kalve.

Vælg mellem mange forskellige kalvehytter

Deres kalvehytter kommer, som nævnt, i mange forskellige størrelser og varianter, da der kan være stor forskel på de individuelle ønsker og behov. Blandt deres sortiment er fx både høje og lave kalvehytter, og størrelsen på dem varierer fra 6 m2 til 12 m2.

Du har også mulighed for at vælge et komplet modelhus, der ligeledes findes i både en høj og en lav model. Her kan du vælge antal m2 fra 28 og op til 56 m2. Endelig kan du også vælge en kalveekspres med hhv. 4 og 6 bokse. Til de nyfødte kalve forhandler vi også en kalvevogn med hjul, så du kan flytte kalvene uden problemer.

Hvilken model er den rette for dig?

Er du i tvivl om, hvilken slags kalvehytter der vil være den helt rigtige for lige netop dig? Så hjælper PC Maskiner dig gerne med at finde den helt rigtige løsning. Du kan med fordel gøre dig nogle overvejelser omkring, hvor mange kalve der skal være i det enkelte hus. På den måde kan du også regne dig frem til, hvor mange du skal bruge. Når du ved, hvor mange kalve der skal være i hver kalvehytte, kan du også regne dig frem til, hvor mange kvadratmeter hver model skal være på.

Du skal også overveje, om du skal bruge en lav eller en høj model.

Vi tilbyder også et stort udvalg af tilbehør

Ud over kalvehytter tilbyder PC Maskiner også et bredt udvalg af forskelligt tilbehør, så du kan få en skræddersyet løsning, der passer til lige netop dine behov. Det kan fx være, at du ønsker en frontlåge med trug, enten med eller uden automat. Du kan også købe lys, vandkande og suttespande-ophæng til de forskellige modeller, ligesom du også kan vælge mellem forskellige skillerumssæt med skåle og låger. I det hele taget er der rigtig gode muligheder for at sammensætte en løsning, der matcher dine individuelle ønsker og behov, når du vælger at bestille din løsning gennem vores virksomhed.