Find de rette gardiner til dit hjem

Gardiner erhverv

23. januar 2024

Det kan være en jungle at finde rundt i det store udvalg af gardiner, der efterhånden findes. Der er både stor variation i typerne af gardiner, og der skal tages højde for materiale- og farvevalg.

Læs med her, hvis du mangler inspiration til at finde ud af, hvilke nye gardiner der skal hænge i dit hjem, og læs mere om, hvor du kan bestille dem og få dem leveret.

Find gardiner til nybyg

Måske er I helt nye hus- eller lejlighedsejere og mangler nye gardiner. Nye, moderne huse har ofte større vinduespartier, hvor det er nødvendigt med flotte, velfungerende gardiner, som passer godt ind.

Hos Gardinfabrikken.com kan du finde gardiner til nybyg. Det kan være rart at få hjælp til at finde de helt rette gardiner og til at få dem sat op. Her kan du kontakte Gardinfabrikken.com, der gerne giver dig gode råd. Du kan ringe og få et uforpligtende tilbud, så du ved, hvilke muligheder du har.

Overvej lamelgardiner i hjemmet

Én af de mange typer af gardiner, der findes på markedet, er lamelgardiner. Her får du et praktisk gardin, der er enkelt i designet og ikke render med al opmærksomheden, hvis du for eksempel har store vinduespartier.

Der kan være mange fordele ved at vælge lamelgardiner. Holdbarheden er god, og du har 10 års garanti på stoffet. Derudover kan du afhjælpe dårlig akustik, da de er lydabsorberende. Disse gardiner er også varme- og UV-afvisende, hvilket er skønt på de varme sommerdage.

I øvrigt er det nemt at rengøre lamelgardiner, fordi de som oftest kan blive fint rene ved, at man bruger en støvsuger eller en lille børste til at fjerne det værste støv. Trænger gardinerne til en omgang sæbe, kan de som regel vaskes i hånden med en mild sæbe eller ved lav temperatur i maskinen. Tjek altid producentens anvisninger for en sikkerheds skyld.

Find de rette gardiner, og få dem leveret

Du kan slippe for køreturen, for gardinfabrikken.com leverer dine nye gardiner. Hos Gardinfabrikken.com kan du også få dine gardiner skræddersyede, så det er de helt rette gardiner med de helt rette mål, der ankommer til din hoveddør, når du bestiller dine nye gardiner.

Det er ikke alle vinduer, der har standardmål, og det kan derfor give mange problemer at få gardinerne sat op. Det slipper du for, hvis du vælger at få dem skræddersyet efter dine vinduer.