Få stærkere ben med et squat rack

Hvis man er træningsentusiast, så har man med sikkerhed hørt om squat. Squat er en utrolig effektiv øvelse, som kan styrke mange af ens muskler i kroppen. For at skulle kunne udføre øvelsen korrekt vil det være en god ide at anskaffe sig et squat rack. man laver squat på den måde, at man tager en vægtsang på skuldrene, hvor man lader den hvile, mens man går ned i knæ. Når man er kommet godt ned knæ, hvor man virkelig kan mærke vægten så er det tid til at man skal op igen. Det er dette stød opad, som er med til at styrke musklerne. Formålet med et squat rack er at gøre squat nemmere. Selvom at det lyder som en meget simpel øvelse, så kræver den en del træning at kunne mestre. Man udsætter nemlig også sin krop for et stort pres og laver man ikke øvelsen ordentligt kan man komme slemt til skade. Skynd dig derfor ind på siden lige nu og få fat på et squat rack. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Squat rack – kan bruges til andre øvelser end squat

Selvom at et squat rack er nødvendigt i forbindelse med at udføre øvelsen squat med mange kilo på ryggen, så kan et rack også bruges til andre øvelse. Du kan f.eks. lave bænkpres eller dødløft. Hvis du vælger at kombinere dit rack med en træningsbænk, så får du stadigvæk de samme fordele, som når du træner squats. Et squat rack kan nemlig holde vægtstangen og de tunge vægtskiver, så du uden problemer kan komme ud og ind af din bænkpres. En træningsbænk til dit squat rack vil derfor være en investering.

Hvilke fordele er der ved at træne squats i squat rack?

Squats med vægt er som sagt en af de øvelser, der træner store dele af ens krop på samme tid. Når du stiller dig ind under dit squat rack og smider din vægtstang på ryggen og går ned i din squat og eksplodere op, så træner du både, dine baglår, dine baller, dine knæ og din core. Ved at træne squat vil du få nogle spændstige og lækre ben. Gå derfor ind i udvalget lige nu og få fat på et squat rack.