Få lavet korkgulv med JC Gulventreprise

Der findes et utal af gulvtyper på markedet, der alle besidder forskellige positive elementer. Det er derfor ikke så underligt, hvis du har svært ved at vælge, hvilken type der er den bedste løsning for dig. Ønsker du et blødt, lunt og eftergivende underlag, kan du med fordel undersøge korkgulve. Der er mange positive aspekter ved korkgulvet, og det kan du lære mere om med JC Gulventreprise.

Korkgulve med indbygget lyddæmpende effekt

Kork har været anvendt til gulve i mange år, og det er selvfølgelig ikke uden grund. Korkgulvet er et naturprodukt, som indeholder millioner af korkceller. Korken består af barken fra korktræet, som kræver et bestemt klima for at kunne producere kork i en kvalitet, der matcher standarderne for brug til gulve i private hjem og erhverv.

Korkgulve kan lægges på forskellige måder, enten som færdiggulv eller gulv i korkfliser, afhængigt af om korken skal udgøre det færdige gulv eller et akustisk underlag til et overgulv. Det gør kork super velegnet for dig, der ønsker et akustikgulv, da materialet har en lyddæmpende effekt og dermed kan forbedre akustikken i et rum.
Derudover er korkgulve vandtætte. Dog egner gulvet sig ikke direkte til vådrum, men er en rigtig god løsning i køkkenet.

Korkgulvet har en høj slidstyrke

At få lagt gulv er en stor investering, og derfor skal gulvtypen selvfølgelig være langtidsholdbar og i høj kvalitet. Korkgulve er ideelle, når du søger en løsning, du kan få glæde af i mange år frem. Da kork i sig selv ikke er slidstærkt, indkapsler man materialet i et PVC-lag, der netop tilfører høj slidstyrke. Det sikrer dig et holdbart gulv, der kan klare hverdagens aktiviteter.

Ergonomiske egenskaber, der skåner kroppen

Hvis du vælger korkgulve i boligen, vil du få bløde og lune underlag, der er enormt behagelige at gå på. Faktisk har korkgulvet ergonomiske egenskaber, der gør det fordelagtigt i stort set alle boligens rum, selvfølgelig med undtagelse af vådrum.

Når du arbejder i køkkenet, er gulvet med til at skåne ryggen, og på børneværelset sikrer gulvet et blødt underlag at lege på. Udover at skåne kroppen, er det naturligvis også virkelig rart at vågne om morgenen og træde ned fra sengen på det behagelige og lune gulv.

Hvis du er blevet varm på korkgulve, kan du hos JC Gulventreprise få monteret korkgulve og korkfliser, og du modtager selvfølgelig kompetent vejledning, så du kan vælge den helt rette løsning for dig.