Få frugt og grønt leveret

Sommetider kan det være rart, hvis man kan slippe for at handle. Hvis man har en travl hverdag, hvor man ønsker at prioritere andre ting, kan det således være en fordel at få leveret frugt og grønt samt andre lækre snacks direkte til døren. På denne måde sparer du en masse tid i løbet af dagen.

Bliv inspireret

Frugt og grønt privat – leveret til døren. FrugtKurven Privat er grøntsagskasser og FrugtKasser. Dette kan du altså få leveret direkte til døren, hvis du ønsker det. Her vil du finde et bredt sortiment af forskellige frugter og grøntsager, som kan inspirere dig til forskellige slags retter. Hvis I er mange mennesker i husholdningen, kan det indimellem være svært at finde på nye retter. Her får du imidlertid forskellige råvarer at vælge imellem, hvor du således kan blive inspireret til at udforske forskellige retter i løbet af ugen.

En lækker snack

Du har tillige mulighed for at bestille lækre snacks. Cocohagen snacks og dadelkugler. Dadelslik og Økologisk COCOHAGEN til erhverv og virksomheder. Dette er lækre snacks, som du kan vælge at bestille til din virksomhed. På denne måde har dine medarbejdere mulighed for at tage nogle lækre snacks på kontoret i løbet af dagen. På hjemmesiden kan du se hvilke forskellige muligheder, der er, når det kommer til dette – og ud fra denne information vurdere, hvorvidt det kunne være en mulighed for dig.

En nem måde

Uanset om du skal have leveret råvarer til din private adresse eller til din virksomhed, er dette altså en nem måde at gøre det på. Det eneste, du skal, er blot at vælge hvilke ting, du ønsker at få leveret til adressen. Efterfølgende vil du modtage dine varer. På denne måde kan du forkæle dig selv, din familie eller kollegaer med lækker mad eller snacks i løbet af dagen.