Embryolisse – effektiv og skånsom hudpleje

Embryolisse er til dig, der ønsker en effektiv og skånsom hudpleje til både ansigt og krop. Med sin brede viden og store indsigt i branchen har mærket Embryolisse formået at skabe en komplet hudplejeserie, der med garanti ikke skuffer. Embryolisse er elsket verden over, og det er ikke svært at forstå hvorfor.

En fransk dermatolog udviklede i 1950 et banebrydende og legendarisk hudplejeprodukt – Lait-Crème Concentrè, som den dag i dag stadig er et af verdens bedst sælgende hudplejeprodukter. For udover at være en nærende og fugtgivende ansigtscreme, som kan benyttes af både mænd og kvinder, så kan den også anvendes til solskoldning, barbering, irriteret hud og fjernelse af make-up.

Efter mere end 65 år på markedet har Embryolisse udviklet en hel hudplejeserie med strikse krav til effektivitet og tolerance. Filosofien bag Embryolisse er, at huden skal have, hvad den behøver for at være sund og smuk. Embryolisse er desuden også anbefalet af dermatologer og farmaceuter og samtidig højt elsket af makeupartister.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af produkter fra Embryolisse.

De strikse krav til produkterne fra Embryolisse

Formularerne bag Embryolisse er skabt ud fra naturlige ingredienser, som er nærende og fugtgivende, rige på vitaminer og essentielle fedtsyrer. I disse formularer optræder desuden også bivoks, sheasmør samt sojaproteiner. Disse er kombineret med enten hyaluronsyre eller kollagen. Tilsammen skaber disse ingredienser et nærende produkt, som fylder din hud med vigtige næringsstoffer.

Efter brug af produkter fra Embryolisse opleves en velnæret hud, som er gennemfugtet og føles blødere og fyldigere. Selv en tør eller sensitiv hud vil føles meget bedre. Produkterne er ikke testet på dyr, og så er de skabt under farmaceutisk overvågning med hyppig kontrol og testet af dermatologer. En del af Embryolisses filosofi er, at produkterne skal tale for sig selv. Folkene bag Embryolisse sætter en kæmpe ære i, producere og udvikle produkter ud fra fire forskellige værdigrundlag: at være essentielle, effektive, naturlige samt at have en høj tolerancetærskel.

Igennem årene har Embryolisse udviklet hudpleje og kreeret en stor serie af produkter, som transformere huden, renser, fugter, nærer og give anti-age effekt til kvinder i alle aldre.