EBookReader.dk – Bestil den nye Amazon Kindle Paperwhite 5!

Der er e-bogslæsere, og så er der Kindle Paperwhite 5 – det nyeste skud på stammen fra den anerkendte Amazon Kindle Paperwhite-serie, der byder på masser af innovation samt forbedringer af de allerede eksisterende features, som vi elsker. Hos eBookReader.dk kan du spare penge på Kindle Paperwhite 5 plus tilbehør, som kan løfte læseoplevelsen op på nye højder. Hvorfor gå på kompromis?

Kindle Paperwhite 5 for en bedre oplevelse

Gider du ikke reklamer? Mange oplever, at det er værd at betale lidt ekstra for at få sin Kindle Paperwhite 5 uden reklamer, der forstyrrer læseoplevelsen. Hos eBookReader.dk finder du lige nu et mere end favorabelt tilbud på Kindle Paperwhite 5-ebogslæseren uden reklamer. Se også deres Signature Edition-udgave samt det store pakketilbud, der udover Kindle Paperwhite 5 også indeholder cover, opladersæt og skærmbeskyttelse til en pris markant under den individuelle stykpris. Hos eBookReader.dk er de specialister i e-bogslæsere og tilbyder vejledning i øjenhøjde, såfremt du skulle sidde inde med spørgsmål til Amazon Kindle, men også andre mærker, der hver især leverer deres unikke bud på den perfekte reader.

Når du køber et Amazon Kindle-produkt, så er det vigtigt, du er klar over, hvad du køber. Disse er kun kompatible med firmaets egen tjeneste, så hvis du vil benytte Mofibo, eReolen eller lignende, så er det ikke en Kindle Paperwhite 5 eller anden type Kindle, du skal investere i. Til gengæld får man rigtig meget hardware for pengene – måske den bedste value for money på markedet – ved at investere i en Kindle Paperwhite 5.

De eftertragtede features

Der er mange gode grunde til, at Kindle Paperwhite 5 står så højt på ønskelisten. Den kommer med en stor skærm og tynd kant, som er ulig mange andre modeller på markedet. Der er selvfølgelig også styr på basisfeatures som E-ink, der giver en endnu mere behagelig oplevelse for øjnene, når man sammenligner med tablet-læsning. Det betyder, at du nemt kan læse udendørs uden at bekymre dig om genskin og reflektioner, som ikke kan undgås ved en almindelig tablet med IPS-skærm eller lignende. Du skal heller ikke bekymre dig om at benytte den i poolen eller badet, fordi Amazon Kindle Paperwhite 5 kommer med IPX8 vandtæthed (vandtæt i ferskvand til en maksimal dybde på 2 meter i 60 minutter). Det er ikke kun muligt at læse bøger, men også at lytte til lydbøger med direkte Bluetooth-tilslutning til dine favorithøjtalere eller -høretelefoner. Heraf kan høretelefoner fra bl.a. JBL, Beats by Dr. Dre og Bose anbefales, som også sælges hos eBookReader.dk. De tilbyder også smarte Bluetooth højtalere inkl. modeller fra Amazon Echo 4, der selvfølgelig fungerer sublimt med mærkets egne e-bogslæsere. God læselyst og lyttelyst!