Dit nye USB-C kabel forhandles til den bedste pris hos Av-Cables.dk

Opladning og dataoverførsel bør altid kunne lade sig gøre, og mangler du et USB-C kabel, så er Av-Cables.dk stedet for dig. De har et kæmpe udvalg af kabler, der ikke bare er til opladning, men som også tillader andre former for overførsler blandt andet af lyd og billeder.

Vælg et holdbart USB-C kabel til hurtig opladning

Du kan være sikker på, at et USB-C kabel har flere fordele. Noget af det vigtigste for mange er, at et USB-C kabel er utroligt holdbart og yder en rigtig hurtig dataoverførsel. Av-Cables.dk ved, hvor vigtigt det er med gode kabler, og derfor har de også samlet et kæmpe udvalg. Et USB-C kabel har en levetid på ca. 10.000 tilslutninger, og det er dobbelt så mange som forgængeren USB 3.0 type A. Med et USB-C kabel kan du desuden også forbinde en masse forskellige enheder og dermed overføre mange typer af data. Foruden dataoverførsel, som selvfølgelig er en vigtig detalje ved et USB-C kabel, så er du ikke belemret med, hvordan stikket skal vende. Det er nemlig en symmetrisk ellipseform, der ikke kræver at blive tilsluttet på én bestemt måde. Derfor er et USB-C kabel altså også noget lettere og hurtigere at sætte i, end de ældre USB-typer var.

Et USB C kabel har mange forskellige anvendelsesmuligheder

Der er dog også meget andet, et USB-C kabel kan anvendes til. Det kommer nemlig helt an på, hvad der er på den anden ende. Har du brug for et USB-C til HDMI-kabel, der sikrer god lyd og billedkvalitet på en større skærm? Det finder du også hos Av-Cables.dk. De har alt, du skal bruge, om end det er en kortlæser, minijack eller en DVI, så finder du det hos dem. Foruden disse effektive kabler kan du også finde adaptere og dockingstationer. For enhver, der gerne lytter til musik i gode høretelefoner med minijackstik, vil det være rart at vide, at der er en adapter, der tillader, at du kan bruge de gode gamle høretelefoner. For at gøre din søgning langt lettere for dig har Av-Cables.dk inddelt de mange forskellige USB-C kabler i underkategorier. Du kan derfor være helt sikker på kun at se de specifikke USB-C kabler, du er på udkig efter. Av-Cables.dk har desuden også en kabelguide, der kan hjælpe dig i valget af dit nye USB-C kabel.

Mangler du kabler af den ene eller anden variant, kan du være sikker på, at Av-Cables.dk har det, du søger. De har et kæmpe udvalg af forskellige hverdagskabler samt anderledes og effektive kabler, der kan være nyttige for mange.