Det bæredygtige produktudvalg hos Hedenhus spænder helt fra MCT olie til bivokslys

Ønsker du færre kemikalier i din hverdag? Så bør du besøge Hedenhus! Denne webshop forhandler nemlig netop hverdagsprodukter, der fremmer en mere bæredygtig livstil. Det store udvalg af økologiske naturprodukter består nemlig af alt fra zero-waste til uraffinerede olier, du kan lave dine egne kosmetiske produkter med.

MCT olie er grundstenen i hjemmelavet kosmetik

Er du interesseret i at lære, hvordan man laver sine egne kosmetiske produkter? Med økologiske flydende og faste olier fra Hedenhus gøres dette så let som en leg. MCT olie er for eksempel et must, hvis du vil starte din egen produktion af hudpleje og kosmetik. MCT olie er især velegnet til cremer, aromaterapi eller massage, hvilket skyldes dens mange fantastiske egenskaber. Denne lækre MCT olie har for eksempel et stort indhold af essentielle fedtsyrer, hvilket giver den yderst blødgørende egenskaber, der er eftersøgte i forbindelse med hudpleje. Økologisk MCT olie kaldes også fraktioneret kokosolie, da den er udvundet fra økologiske kokosnødder. Der er altså ikke brugt nogen form for kemi eller anvendt palmeolie under udvindelsesprocessen. MCT olie er desuden en form for kokosolie, der ikke krystalliserer og derfor altid holder sig flydende. Olien er derfor perfekt som basisolie til anvendelige i både cremer, lotions og massageolier, og den kan sagtens kombineres med andre flydende eller faste olier.

Spred hyggelig stemning i hjemmet med bivokslys

Et hverdagsprodukt, de færreste forbinder med sundhed, er stearinlys. Desværre forholder det sig sådan, at de almindelige stearinlys, du køber i supermarkederne, ofte er fyldt med sundhedsskadelige stoffer. Hos Hedenhus forhandler man derfor bivokslys som et sundere og mere bæredygtigt alternativ til de traditionelle fyrfadslys, mange bruger til at skabe hyggelige stunder derhjemme. Bivokslys er et både renere og mere naturligt alternativ, der ikke kun er bedre for indeklimaet, men også dit helbred. De er derfor især velegnede til folk, der døjer med astma eller allergi. Bivokslys fra Hedenhus er fremstillet af 100 % økologisk bivoks, og det er derfor et 100 % økologisk og naturligt produkt. En anden fordel ved at skifte konventionelle stearinlys ud med bivokslys er, at de brænder både længere og langsommere — og så dufter de mildt af honning. Hos Hedenhus finder du bivokslys i form af både fyrfadslys og spidse håndrullede lys. Du finder ligeledes bivoksplader og væger, hvis du skulle have mod på at lave dine egne bivokslys. Dette kunne for eksempel blive til en hyggelig eftermiddag med familien, der senere hen kan blive til en hyggelig middag i bivokslysets skær.

Læs mere om både gør-det-selv-kosmetik og gør-det-selv-fyrfadslys på www.hedenhus.dk.