Derfor skal du vælge træbriketter og Stora Enso træpiller

Flere danskere vælger at fyre med træbriketter i deres brændeovn, og andre vælger også at benytte lejligheden til at fyre med træpiller i deres pillefyr – her kan anbefales Stora Enso træpiller. Hvad enten det er det ene eller det andet, du fyrer med, så forhandler de det inde hos Jysk Biobrændsel. Se hele udvalget på www.jyskbiobrandsel.dk.

Du får gode træbriketter i høj kvalitet hos Jysk Biobrændsel

Træbriketter er lavet af træaffald, som er blevet komprimeret og presset sammen. Dette gør det muligt at fyre med træbriketter, som er meget koncentreret energi. Træbriketterne er lette at håndtere og har en høj brændværdi, fordi de har et lavt fugtindhold på 6-8 %. Med træbriketter skal du slet ikke bekymre dig om, hvorvidt de er tørre nok til at brænde eller fyre med. De kan brænde og dermed skabe varme i dit hjem uden problemer.

Træbriketter har en højere brændværdi end træpiller, og derfor er de også mere økonomiske. Træbriketter er også meget lettere at håndtere, da de er komprimeret og presset sammen og derved også nemmere kan opbevares.

Træbriketter er et rigtig godt valg hele året rundt og især i vintermånederne, hvor der er koldt, og man har brug for en stabil og effektiv varme.

Hos Jysk Biobrændsel sælger de skandinaviske træbriketter af den højeste kvalitet, således du er sikker på at opnå den mest optimale og effektive afbrænding. Du kan se meget mere på www.jyskbiobrandsel.dk.

Se også de populære Stora Enso træpiller på jyskbiobrandsel.dk

Stora Enso træpiller er et af de mest populære produkter på markedet og kommer i høj kvalitet. Sammen med den høje kvalitet er Stora Enso træpiller 100 % renset for støv og smuld, således du ikke skal bøvle med det, når du pakker ud og skal fyre eller brænde.

Stora Enso træpiller er fremstillet af træ, som er blevet tørret og knust. Dette gør dem meget lettere at håndtere og opbevare, og de har en høj brændværdi. Stora Enso træpiller er også meget effektive og økonomiske, og de er derfor et godt valg til din brændeovn eller til dit pillefyr. Stora Enso træpillerne sælges i sække og kan bruges i alle fyr og pillekaminer.

Hos www.jyskbiobrandsel.dk kan du finde Stora Enso træpiller i kun 6 mm størrelse og ikke i 8 mm størrelse som hos andre producenter. Dog skal du stadig ikke bekymre dig om leveringen, da den fortsat er gratis i hele landet med en leveringstid på 2-5 hverdage.