Derfor skal du sende din it-sikkerhedsspecialist på kursus

Styrk din Information Security Managers/it-sikkerhedsspecialists faglige profil ved at sende vedkommende på et CISM-kursus. CISM står for Certified Information Security Manager og er en international certificeringsordning, som it-brancheforeningen ISACA har lanceret. Sat på spidsen lærer din medarbejder at løfte opgaven om implementering og monitorering af it-sikkerhed med de seneste værktøjer – hvilket så vil give dig en stærkere in-house it-specialist.

CISM giver medarbejderen et fagligt boost

Trods din virksomheds sikkerhedsansvarlige gerne allerede skulle have mere end blot en helt basal forståelse for udarbejdelse af it-sikkerhedspolitikken, være i stand til at identificere risici og kunne monitorere implementerede it-sikkerhedsløsningers effektivitet, kan CISM styrke medarbejderen yderligere. Ekstra færdigheder tæller at kunne finde og afrapportere nøgletal for it-sikkerhedsløsningen, hvor de tre vigtigste i den forbindelse er KGI’er, KPI’er samt KRI’er.

Kurset består af fire hovedområder

CISM-kurser fokuserer på at højne medarbejderens færdigheder inden for de fire områder: Information Security Governance, Information Risk Management and Compliance, Information Security Program Development and Management og Information Security Incident Management. Fire domæner, der giver din medarbejder en allround opkvalificering.

Hvad lærer medarbejderen i hovedtræk?

Ved Security Governance er fokusset på it-sikkerhedsstrategien på det overordnede niveau, mens Risk Management bekymrer sig om at minimere risici. Security Program Development har sit fokus på udviklingen af sikkerhedsløsninger. Endelig har Security Incident Management at gøre med håndtering af et aktuelt brud på datasikkerheden i din virksomheds it-arkitektur.

Få øjeblikkelig gavn af en opkvalificeret medarbejder

Bedst er det for medarbejderen at tage CISM-certificering, når vedkommende har arbejdet med it-sikkerhed i mindst 5 år. Dette da ISACA har de 5 år som krav, før fuld certificering kan gives. Din virksomhed får dog øjeblikkeligt udbytte af, at din medarbejder er blevet udrustet med den seneste viden og kan sørge for, at virksomheden er garderet mod såvel eksterne som interne angreb på datasikkerheden. Overvej derfor at give medarbejderen CISM-kursus.