CR Foderservice’s smarte koncept: Sammensæt dit eget foder til landbrug via mobilt blandeanlæg

22. januar 2024

Som landmand er det i din største interesse, at dine husdyr trives og dermed giver den største værdi. Én ting er forholdene i staldbygningerne, en anden ting er den type foder til landbrug, du vælger at gøre brug af.

Det er vigtigt, at dit foder til såvel svin som kvæg holder den absolut bedste kvalitet. Med CR Foderservice kan du nu gøre brug af det nye og populære koncept: mobile blandeanlæg.

CR Foderservice kommer med det mobile blandeanlæg, når du har behov for det, hvorefter du får professionel hjælp til at blande dit foder til landbrug fra egne råvarer.
Tilbuddet inkluderer også transport til dine egne fodersiloer.

Sådan sparer du penge på foder til landbrug

Eftersom dit foder til landbrug blandes på gården med CR Foderservice’s hjælp, slipper du for at transportere dit korn frem og tilbage og sparer dermed mange penge. Du slipper ligeledes for at investere i et fast foderanlæg, der typisk kræver en dyr vedligeholdelse af maskineriet.

CR Foderservice udsteder en oversigt over ingredienserne i foderblandingen, og du ved således altid, hvad der er i den enkelte blanding modsat fabriksfremstillet foder. Du kan være tryg ved, at foderet opretholder den ønskede kvalitet, der passer til netop dine dyr.

Læs mere på cr-f.dk om alle fordelene ved at blande dit eget foder til landbrug. Her kan du også få et godt indblik i de mange besparelser.

Gode og sunde foderblandinger til svin og kvæg

CR Foderservice har været på markedet siden 2010 og har siden da hentet mange kunder hos både svine- og kvægproducenter.

Med svinefoder kan du få hjælp til at ændre formalingsgraden og valsningen, så den passer til besætningen og kornets beskaffenhed.
Der bliver også tilbudt melfoder, hvis du vil optimere dyrenes sundhed.

Inden for de seneste år er også kvægfoder kommet med i produktsortimentet. Her er anlæggene særligt dedikerede til, at der ikke blandes foder med animalsk protein, ligesom rengøringsprocedurerne for dette foder til landbrug er specialudviklet.

Andre tilbud tæller særblandinger til kalve, der kan blandes ud fra bl.a. vægtintervaller.

CR Foderservice – et tilbud for alle landmænd

CR Foderservice tilbyder mobiltblandet foder til landbrug for kunder i hele landet.

Ønsker du at gøre brug af tilbuddet, skal du som landmand sikre dig, at du har den fornødne kapacitet til at opbevare kornet og de forskellige råvarer. Der skal også udarbejdes en recept på foderblandingen sammen med en foderkonsulent.

Der skal desuden være gode adgangsforhold for CR Foderservice’s chauffører.