Beskyt dine kort med plastiklommer til kort

Hvis du spiller kortspil, er det vigtigt at beskytte dine spillekort med plastiklommer. Dette er vigtigt, da du skal bevare kortets integritet og værdi uden at slide dem op. Ud over den beskyttende effekt er det også nemmere at blande kortene, da du ikke slider kortene op. Hvis du har mange sjældne samlerkort, er det derfor vigtigt at lægge dem i plastlommer, da de har en høj værdi, og jo mere de bliver brugt, jo mere slidte bliver de og jo mere falder de i værdi. Der findes et par forskellige typer af plastkortlommer, som du kan vælge imellem. Den mest almindelige type kaldes en “sleeve” En sleeve er et tyndt stykke plastikder dækker forsiden og bagsiden af et kort. Der findes også “sider”, som er ligesom sleeves, men de kan indeholde flere kort i stedet for kun ét. Endelig er der “kortspilsæsker”, som er ligesom sider, men som indeholder et helt spil kort. Skynd dig derfor ind i udvalget og få fat på plastiklommer til kort.

Hvilken plastiklomme skal du vælge?

Uanset hvilken type plastlomme du vælger, er det vigtigt at sørge for, at den passer godt til dine kort. Hvis lommen er for stor, vil kortene bevæge sig rundt og kan blive beskadiget. Hvis lommen er for lille, vil kortene være svære at få ind og ud. Så hvis du er til kortspil, skal du sørge for at beskytte dine kort med plastiklommer! De vil forblive i bedre stand, og du vil lettere kunne blande dem!

Tre plastiklommer til kort

Der findes tre typer plastkortlommer: sleeves, sider og kortkasser. Hver type har sine egne fordele og ulemper.

Sleeves er den mest almindelige type lomme. De er tynde stykker plastik, der dækker for- og bagsiden af et kort. Sleeves er gode til at beskytte kortene mod slitage, men de kan også let blive beskadiget. Hvis sleeves er for store, vil kortene bevæge sig rundt og kan blive beskadiget. Hvis hylstrene er for små, vil det være svært at få kortene ind og ud af dem.

Sider er som sleeves, men de kan indeholde flere kort i stedet for kun ét. Det gør dem gode til at beskytte flere kort på én gang. Sider er mindre tilbøjelige til at blive beskadiget end sleeves, men de er også vanskeligere at bruge. Dækæsker er ligesom sider, men de indeholder et helt spil kort. Dækæsker er gode til opbevaring og beskyttelse af kortspil. De er mindre tilbøjelige til at blive beskadiget end andre typer lommer, men de er også de dyreste. uanset hvilken type lomme du vælger, er det vigtigt at sørge for, at den passer godt til dine kort. Hvis lommen er for stor, vil kortene bevæge sig rundt og kan blive beskadiget. Hvis lommen er for lille, vil kortene være svære at få ind og ud.