Barlinek træpiller: optimal forbrænding med minimalt arbejde

Træpiller er en en biobrændsel kilde, som er produceret af restprodukter fra træforarbejdning. Fibrene fra træet presset ekstra hårdt sammen for at danne det pilleformede biobrændsel.

Hvis du leder efter kvalitetstræpiller, som brænder i lang tid, så skal du vælge Barlinek træpiller. Disse træpiller har ekstra høj brændværdi og kræver derfor mindst mulig arbejde for dig. Træpillerne er produceret af det fineste savsmuld fra for eksempel mahogni, eg og ask.

Balinek træpiller holder på varmen

Træpiller fra Barlinek er fremstillet i høj kvalitet, hvilket gør at de har en længere holdbarhed. Holdbarhed betyder, at de holder længere på varmen, når de brændes.

Barlinek træpiller afgiver altså mere varme end mange andre træpiller. I stedet for at du skal stå og bakse med at tænde op igen og igen i din ovn, så kan du bruge Barlinek træpiller og minimere det arbejde, som det kræver at holde gang i ovnen.

Effektiv og økonomisk opvarmning

Effektive træpiller er mere økonomiske. Jo længere de kan brænde, desto færre træpiller behøver du, for at holde på varmen i din ovn.

Besøg Pillemadsen og gå på opdagelse i et sortiment af økologisk biobrændstof i form af træpiller fra Barlinek. Hos Pillemadsen kan du finde Barlinek med to forskellige brændeværdier henholdsvis 5,3 Kwh eller 4,9 Kwh. Brændingsværdien udgør den mængde af energi, som træpillen kan levere. Denne værdi afgøres af, hvor meget vand og aske der er i træet. Jo højere brændeværdien er, desto bedre er træpillen.

Bekymringsfri opvarmning

Barlinek træpiller fra Pillemadsen er slaggerfri. Slagger et affaldsprodukt, der produceres, når man forbrænder, hvilket hverken er godt for os mennesker eller miljøet. Med Barlinek træpiller får du heldigvis en fuldkommen ren forbrænding, som er både effektiv og 100% slaggerfri.

Ekstra hårdtpressede træpiller

Fordi træpillerne fra Barlinek er presset ekstra hårdt, så er deres struktur mere tæt og kompakt. En kompakt struktur giver en længere brændingstid og mindst muligt arbejde for dig.

Du skal ikke hen og rode i din ovn og rense den jævnligt, da træpillerne holder godt gang i forbrændingen i mange timer uden problemer.

Træpillerne fra Barlinek er nemlig designet til at opvarme din ovn med minimal vedligeholdelse.

Spar dig selv en masse tid og besvær og køb dine Barlinek træpiller fra Pillemadsen i dag. Du behøver ikke lige så store mængder af piller, når du vælger Barlinek – derfor sparer du også penge, når du handler hos Pillemadsen.