Acana hvalpefoder som er perfekt til din hvalp

Er du på udkig efter det kvalitetsfyldte acana hvalpefoder? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Hos mypets.dk finder du altid acana hvalpefoder i højeste kvalitet og masser af andre fantastiske hundefoder mærker. Alt fyldet i acana hvalpefoder er i allerhøjeste kvalitet, og virksomhedens filosofi omkring hunde- og hvalpefoder er, at hunden altid kommer i første række. Dette er også grunden til, at der bliver lagt utroligt meget kærlighed i hver enkelt serie og variant af deres hundefoder. Derfor kommer acana hvalpefoder ikke fra en masseproduktion, som ellers så mange andre mærker af hundefoder gør. Acana hvalpefoder bliver udelukkende lavet i deres egne prisvindende køkkener i Canada, hvor det store fokus er, at alt foderet skal være i høj kvalitet.

Hvornår kan hvalpe begynde på acana hvalpefoder?

De helt små hundehvalpe kan med fordel begyndte på at spise acana hvalpefoder, lige fra de begynder at spise fast føde. Du kan altid opløse acana hvalpefoder med vand, men din hvalp bør dog spise det tørt ligeså snart den er klar til at forlade dens opdrætter. Acana hvalpefoder er lavet af rede lagte æg, vildfanget flynder, frilandskylling, og findes til alle størrelser af små hvalpe.

  • Acana Puppy and Junior. Til de helt små hvalpe, som kommer til at veje mellem 9 og 25 kg når de bliver fuldvoksne. Foderpillerne er i den samme størrelse, som de fleste andre varianter.
  • Acana Puppy Small Breed. For de mindset racer, der ikke kommer til at veje mere end 9 kg som fuldvoksne. Foderpillerne er meget mindre end i de andre varianter af acana hvalpefoder og er tilpasset små hundes behov for fedt og proteiner, eftersom de er hurtigt udviklet.
  • Acana Puppy Large Breed. Specielt udviklet til hvalpe, der som voksne opnår en vægt på omkirng de 25 kg. Foderpillerne er samme størrelse som de andre varianter. Hvalpe af de lidt større racer afhænger af en kost der har rigeligt med protein, da deres muskler skal udvikles på en sundere måde. Derudover er de også afhængige af hundefoder, der indeholder en lav mængde kalorier og kulhydrat, for at holde deres kropsvægt nede, så chancen for belastninger på knogler og led i vækst bliver reduceret.

Fantastisk service

Når du vælger at købe acana hvalpefoder hos mypets.dk, er du altid i gode hænder. Har du spørgsmål eller lignende omkring vores udvalg af acana hvalpefoder eller andet? Så står vi altid klar til at hjælpe dig! Vi har gode erfaringer med acana hvalpefoder og vi garanterer, at vi næsten altid kan finde en variant, der passer netop din hunds behov. Tøv ikke med at give os et kald på 32 14 21 69, eller skrive en mail til os på info@mypets.dk, hvis du har brug for hjælp. Vi gør vores bedste for at besvare forespørgsler hurtigst muligt i dagtimerne indenfor ca. 1-2 timer.