Til forsvar? Find den rette advokat

Mange mennesker vil på et eller andet tidspunkt få brug for en advokat. Hvilken type advokat du skal have fat i, afhænger til gengæld helt af omstændighederne for dit behov for juridisk assistance. Mistænker du at have brug for en forsvarsadvokat? Så læs med nedenfor. 

I hvilke tilfælde kan jeg få brug for en forsvarsadvokat? 

Der findes fem fremtrædende tilfælde, hvor du gør klogt i at få fat i en forsvarsadvokat. Først og fremmest er forsvarsadvokaten uundværlig, hvis du er anklaget for en forbrydelse. En forsvarsadvokat vil i sådan et tilfælde arbejde for at beskytte dine rettigheder og repræsentere dig under en eventuel retssag. 
Hvis du er blevet arresteret eller tilbageholdt af politiet, beskyldt for en lovovertrædelse eller har fået en dom, som du gerne vil appellere, kommer du sandsynligvis heller ikke udenom anskaffelsen af en forsvarsadvokat. Og selvom du ikke selv er anklaget for noget, kan forsvarsadvokaten også være behjælpelig, hvis du på anden vis er blevet involveret i en retssag. 

Hvor meget koster en forsvarsadvokat? 

Mange retssystemer - herunder det danske - har såkaldte offentlige forsvarere. Disse forsvarere udbydes af retten til blandt andet de mennesker, som ikke har midlerne til selv at hyre en forsvarsadvokat. I de fleste tilfælde er det dog klart at foretrække selv at vælge juridisk repræsentation. Hvis du har meget på spil, bør du sikre, at du lægger din tid og eventuelt din frihed i de rette hænder. 
Prisen på en forsvarsadvokat varierer fra firma til firma. Det er altid en god idé, at du får styr på dine økonomiske forpligtelser, før du endeligt indgår en aftale med advokaten, som du ansætter til at forsvare dig. 

Hvordan finder jeg en god forsvarsadvokat? 

Når du påbegynder jagten på den rette forsvarsadvokat, bør du starte med at identificere dine behov. Forsvarsadvokater har forskellige specialeområder, og hvor nogle er særligt erfarne inden for for eksempel personskader, udgør strafferet hovedbeskæftigelsen for andre. 
Hos Strauss & Garlik finder du et helt hold af dygtige forsvarsadvokater, der alle er specialiserede i dansk strafferet. Firmaet har kontorer i både Aarhus, Horsens, København og Odder, og forsvarsadvokaternes brede erfaring gør, at du uanset din situation er i trygge og kompetente hænder. Kontakt Strauss & Garlik i dag og få dig den forsvarsadvokat, der bedst kan varetage netop din sag.