3 skønne familieoplevelser i Esbjerg

Esbjerg er en hyggelig by med masser af aktiviteter for både børn og voksne. Her får du 3 forslag til skønne familieoplevelser i Esbjerg.

Besøg Fiskeri & Søfartsmuseet

Fiskeri & Søfartsmuseet er en af de mest populære attraktioner i Esbjerg. Her kan man opleve mere end 50 forskellige fiskearter fra hele Vesterhavet, og det er særligt populært hos de mindste. Der er også mulighed for at købe mad til børnene, så man kan spise der uden at skal have madpakke med. Besøg her for at læse mere om Fiskeri & Søfartsmuseet.

Tag på stranden

Esbjerg har en lang og bred strand, der er perfekt til en dag med sol, sand og badning. Stranden er også populær hos de voksne, da der er mulighed for at dyrke motion såsom løb og cykling. Der er også mange badebroer, så man kan tage en dukkert i havet.

Besøg Esbjerg Kunstmuseum

Esbjerg Kunstmuseum har en stor samling af dansk kunst fra det 19. og 20. århundrede. Kunstmuseet har også en afdeling for børn, hvor de kan lære mere om kunst og kunsthåndværk. Er du altså interesseret i kunst, så kan vi varmt anbefale dig at tage et smut forbi Esbjerg Kunstmuseum.

Slut dagen af på en af byen mange cafeer eller restauranter

Esbjerg by har et stort udvalg af cafeer og restauranter, hvor man kan slutte dagen af. Det er også mulighed for at shoppe i de mange butikker, der findes i byen. Så selvom vejret ikke er på din side, så kan du stadigvæk få en hyggelig dag i Esbjerg. Dertil får du også et stort udvalg af overnatningsmuligheder, hvis du vil blive lidt længere.

Hvad med en tur i Svømmehallen?

I Esbjerg findes der en stor Svømmehal, der kaldes Svømmestadion Danmark. Den er den største svømmehal på hele østkysten i Danmark. Her findes der 4 bassiner: Børnepoolen, Familiebassinet, varmvandsbassinet og koldvandsbassinet. Derudover er der også et bassin der laver bølger. Så hvis du har lyst til at prøve noget nyt, så kan vi varmt anbefale dig at besøge Esbjergs svømmehal.