Slået op d.

Glem alt om smadret glas på din iPhone

Hvor mange gange har man ikke set det før. Ulykkelige mennesker går rundt med ødelagte iPhones, hvor skærmen er helt pulveriseret. I dag giver det absolut ingen mening. Det er farligt. Det ødelægger brugeroplevelsen. Og så ser det ikke særligt smart ud. Det er nu engang blevet så billigt med iPhone reparation af særligt glas/skærm, så det sagtens kan betale sig at få det udført. Har du selv forsøgt dig med et kit fra Kina og en Youtube-guide, så har du sikkert også siddet med blodige fingre og en erfaring rigere. Uanset hvilken model iPhone, du har, er det muligt at få udbedret skaderne, så du har en velfungerende smartphone. Bestil iPhone reparation af skærm og glas billigt og giv din iPhone den behandling, den reelt fortjener. Desuden giver dig god værdi, hvis du en dag ønsker at sælge den igen.

Alle iPhones kan repareres – også din

Har du en iPhone, hvor skærmen/glasset er smadret, er der råd for at få den fiks og færdig påny. Dette gælder også, hvis der er andre skader på den, som fx. at home-knappen ikke virker længere, eller at der ikke længere kommer lyd ud, når du tilslutter dine høretelefoner. Det er et evigt tilbagevendende problem, som mange kan relatere til. Men sandheden er bare, at det ikke længere er så dyrt, som det har været. Der er kommet mange forhandlere til, som tilbyder iPhone reparation af rigtig høj standard. Der er ingen tvivl om, at det nok vil blive bedre og bedre som forbruger, da der hele tiden er nye muligheder for at få det udbedret bedre og billigere. iPhone reparation af skærm og glas er nok den mest udbredt reparation på den populære iPhone, hvis prestige ikke just aftager foreløbigt – heller ikke her 10 år efter udgivelsen af den første. Har du en iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6S og iPhone 7, er det muligt at få den lavet, så den er som god som ny.

Få den lavet hos en autoriseret med originale dele

Den kan nok være, at du kan få iPhone reparation lidt billigere, hvis du får lavet det af en uautoriseret samt får uoriginale dele i. Problemet er bare, at hvis det ikke er lavet ordentligt, kan du ikke komme igen med den og sige, at det ikke er i orden. Vil du opretholde garantien på den, bør du altid få det lavet iPhone reparation hos en autoriseret, som bruger originale dele. Således kan du altid klage og benytte din ret til reklamation. Det er for din egen skyld, og i sidste ende kan det være langt billigere i modsætning til, hvis det ikke er lavet korrekt, og du igen skal have nyt glas. Tænk dig derfor grundigt om, før du vælger den billigste løsning i et skummelt baglokale. Det er for godt til at være sandt – og det kan blive meget dyrere i længden. Er det for billigt, er det nok også fordi, at der ikke er garanti på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *